Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
29-09-2009, 16:53:33

Spineczko ja jestem w Krakowie. Byłem puścić dużego lotka, 40 mln do wygrania. I mi to wszystko lotttoooo!!!!!!
Mam cholernego doła.

Kowalski jak co dzień przyszedł spózniony do pracy i zbiera ochrzan od szefa:
- Był pan w wojsku, Kowalski?
- Byłem.
- I co tam panu mówił sierżant, jak się pan spózniał?!
- "Dzień dobry, panie majorze"...

Chyba wszyscy podążyli do kolektur

Irek
Forumowiczka
29-09-2009, 17:17:02

Czyli reżyser jest w Krakowie... Ja dzisiaj też kupiłam to lotto... na chybił trafił ... i tak nic nie trafię, jak zwykle

Pamiętam tylko jedną wygraną w swoim życiu. Była rzeczowa, nie pieniężna. Koszulka z napisem:

"Help red cross to help"

Na kursie z pierwszej pomocy medycznej...

Napij się czegoś na tego doła...
gość
29-09-2009, 17:30:16

Ja puściłem na trafił tak że 40 mln jest moje. Właśnie sobie sączę zupkę chmielową. Ale wewnątrz mnie jest jeden wielki wulkan.Pięć lat temu prosili że bym przyszedł bo potrzebują fachowców, a teraz jestem nikim. Między innymi tam straciłem zdrowie. O mojej szyjce dowiedziałem w wyniku wypadku przy pracy którego doznałem w kwietniu zeszłego roku. Ale koko to obchodzi?

Irek
Forumowiczka
29-09-2009, 17:45:05

krak62 2009-09-29 19:30:16 Ja puściłem na trafił tak że 40 mln jest moje.

Co na to lotto ?

Chyba też muszę coś wysączyć ale mocniejszego od Twojej zupki... To oni są niktami nie Ty... powiedz im żeby spadali i pij ...
gość
29-09-2009, 18:15:27

A lotto to lotto, kasa jest to ktoś musi to zgarnąć. A że ja przez kilkadziesiąt lat miałem do czynienia z taką kasą i wiele większą ( byłem skarbnikiem w bankach) to coś w końcu mi się należy. Myślę pozytywnie

Irek
Forumowiczka
29-09-2009, 18:37:11

Taki kurs trzymaj cały czas drogi Irku !

Dobranoc
gość
29-09-2009, 19:30:30

Dobranoc , dobranoc. Jaka piękna jest ta noc, takiej nocy Wam nie życzę. Śpijcie Mili Dobranoc.

Irek
Początkująca
29-09-2009, 20:27:50

Ja swój kupon na 40 milionów dostała w prezencie od mamy ale czy coś da .

Irek wspólczuje Ci bardzo , sama jestem w strachu bo wracam po 5 miesiącach do pracy i nie wiem co mnie czeka Od czerwca w mojej firmie zwalniają na razie za kase a od stycznia już tylko 3 miesięczne wypowiedzenie . Pijmy wiec i bawmy sie , nic innego nie pozostało .

Moniko witam Ciebie na forum bardzo Ci współczuje to co Ciebie spotkało to bardzo przykre . Nie umiem Ci pomóc ale nasza Zosia anioł kochany napewno sie do Ciebie odezwie . Zdrowia dla Ciebie i dla Twojego męża. Trzymaj sie dzielnie Twój mąż i wasze dzieciatko Ciebie potrzebuje .

Dla wszystkich spokojnej nocy.Gosieńka
Forumowiczka
29-09-2009, 21:09:28

MONIKO,ja mogę się wypowiedziec tylko głosem rozsądku -nie jestem ekspertem. Trudno chyba mówić o długim okresie regeneracji nerwów w przypadku Twojego męża skoro jak napisłaś występuje wyraźne pogorszenie obajwów w porównaniu do wczesnego okresu pooperacyjnego. Nie ma bardziej wiarygodnej metody diagnostycznej niż kontrolne MRI i konsultacja tego wyniku u neurochirurga. Gdybynie nad regeneracją nic tu nie da wobec takich drastystycznych skutków.
Trudno mi radzić w obecnej sytuacji męża jak możecie sobie poradzić z badaniem ale jesli zakres obrażeń obejmuje tylko nogę w gipsie to może pomoc dwóch rosłych zaprzyjaźnionych mężczyzn rozwązałaby sprawę transportu i ułożenia męża na stole do badania .Moze tylko odczekac kilka dni aż minie szok powypadkowy i ostry ból .

JANUSZ , matko jedyna czy świat kręci się w drugą stronę ???? Ty z nosem na kwintę ???Nie pasuje przyjacielu , słowo daję , nie pasuje . Już luzik ,prawda

SPINECZKO 10 30 oczywiście a dla chętnych mieszkjacych najbliżej może ciut wcześniej ;)

OSIU Ty nie wyraziłaś chęci na spotkanie w realu . A może w obliczu tego co Cię czeka zechciałabyś poznać ,,szyjki '' juz po , może było by Ci łatwiej znieść czas oczekiwania i samą operację.Zapraszamy :)
Dobrej nocy i jeszcze lepszego dnia Zosia
Wtajemniczona
29-09-2009, 21:10:38

Witam wieczorową porą ,ale nie jestem"Brunetem"
Na kursie jest fajnie, przynajmniej jakaś odmiana od codziennego siedzenia w domu.
Jutro jadę na kontrolę na Saszerów.....zobaczymy.
Do jutra.ADA

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: