Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
26-01-2012, 18:47:22

Witajcie Szyjki,
tu nikt nie ma prywatnych spraw do siebie, bo za mało się znamy.
Ale Raf to chyba starsza "młodzież" i pamiętam jak przed operacją pytał jak potulny baranek co ma zrobić i wtedy używał odpowiednich znaków, a teraz zachowuje się jakby był założycielem forum.
Raf pozdrawiam
Ania z Olsztyna
Forumowiczka
26-01-2012, 19:39:31

Witajcie Szyjki.
A ja dzisiaj czuję się fizycznie całkiem dobrze, za to psychicznie fatalnie. Moja szynszyla uciekła wczoraj z klatki i spadła z wysokości 3m. Nie będę podawać szczegółów bo są ........ ojej, nawet nie chcę sobie tego przypominać. jeszcze nie wiem czy przeżyje i w jakim stanie będzie jak przeżyje.
Takie sobie zwierzątko, niby nieważne, w końcu to tylko gryzoń i w dodatku załatwiła mi już 2 futryny (smakowały) ale ..... ojej jak mi źle......
Forumowicz
26-01-2012, 19:58:24

Parę stron temu terapia śmiechu i humoru baaa nawet dyskusja , która płeć nie jest gorsza była na szczycie TOP 100 mln teraz czuję lekki ucisk jakiejś przepukliny na mój rdzeń kręgowy
Tak więc trzeba odpocząć.
Dobra_noc.
Forumowicz
27-01-2012, 06:01:38

anTosiu ZIOŁO? nie paliłem ale może na starość zapalę dzisiaj będzie lepiej (lub lepiej nie mówić )
Słuchajcie nie wiem po co te obrzucania siebie błotem i jakimiś wyzwiskami dajcie spokój czy nie lepiej porozmawiać i nie koniecznie o chorobach nas trapiących chociaż to forum jest po to stwożone .
Pamiętajcie nie zawsze( moja )własna racja musi być wasza i tym się kierujcie proszę
Pozdrawiam wszystkich serdecznie życząc miłego dnia
Jasio czytając książkę o Indiach pyta ojca:
- Tatusiu, co to znaczy: "Wódz Apaczów Orle Pióro miał ostre rysy i pociągłą twarz?
- Może to znaczyć, że golił się brzytwą.
ks Janusz
gość
27-01-2012, 13:07:50

Witajcie.
Pytanie a propos zbliżających się mrozów: czy macie też taką reakcję, że jak wyjdziecie na mróz i poczujecie zimno to bolą niektóre nerwy?
Bo ja muszę się bardzo ciepło ubierać, a jak wyjdę gdzieś na przysłowiową chwilkę i nie mam pod kurtką dodatkowego drugiego swetra, to kurcze zawsze gdzieś zaboli :(
pewnie mimowolne napięcie mięśni...
Asia
Buraczek
gość
27-01-2012, 13:10:23

i jeszcze cd.:
czy jakbym poszła do kriokomory to tam też będę sie tak czuła? Czy w tych mocno niskich temperaturach jest już inna reakcja niż napinanie mięśni?
Nie byłam jeszcze w kriokomorze
Asia
Buraczek
gość
27-01-2012, 13:27:08

Treść zablokowana przez moderatora

gość
27-01-2012, 13:58:12

to raczej reakcja na nagłą zmianę temperatury,słabie ukrwienie organizmu
Forumowicz
27-01-2012, 14:36:19

Asiu nie każdy organizm znosi niskie temperatury dobrze. Ja krioterapii nie mogę brać bo zaraz czuje się jak połamane tango (chociaż w kręgosłupie mam implanty in swing) ostatni na rehabilitacji Pani Monika mówiła że aby nerwy mogły się regenerować potrzebne jest ciepło lecz też nie przegrzewać i pewnie coś w tym jest .
Kriokomorę będziesz musiała sprawdzić bo nie wszystkim służy .
Pozdrawiam
ks Janusz
Forumowiczka
27-01-2012, 15:01:39

masz chyba dużo racji. Ja ewidentnie czuje bóle jak tylko zmarznę. Ale może to dlatego, że regeneracja jeszcze trwa i potrzeba więcej czasu.
No to jak przyjdą te mrozy (u nas ma być do -20 w nocy) to chyba będę ubierać sie w kołdrę :)
Asia
P.S. Moja szynszyla chyba zdrowieje. Jeszcze się nie ciesze, żeby potem nie dołować się jak jednak padnie (bo to ja jej nie upilnowałam niestety) ale wygląda ewidentnie lepiej i zaczyna się trochę ruszać :)
chyba będę mogła znów czytać kawały :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: