Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowicz
14-11-2011, 13:33:49

No nie wszystko na M jest zakazane... ale też ostrożnie i z namaszczeniem za jakiś czas będzie można co nieco...
anTosia
no wiesz jeszcze nie ma 22 a Ty.... generalnie to nie wiem o co chodzi
chyba że M jak mycie mydłem mydelniczki
gość
14-11-2011, 14:04:10

Eeee, widzę, że samopoczucie coraz lepsze, i o to chodzi
Na razie Mało robić, dużo Myśleć..
zmykam
aT
gość
14-11-2011, 15:15:15

Raf, ja myślę ze druga wesja Twojej propozycji dzwigania /2l + 2l +ewentualnie soczek w reklamówce niesionej w zębach/ jest jak najbardziej na miejscu.
Ja miesiąc po operacji przygotowywałam z miernym szaleństwem Wigilię - bez uszek, bo te wałkowałam przed operacją.Teraz robię wszystko prawie normalnie, to znaczy nie noszę ogromnych zakupów, ale i okna czasem w tajemnicy zdarza mi sie umyć. Ostatnio pogoda dopisuje, więc kilka dni spędziłam na calodziennym włóczeniu się na rowerze po lasach - bez kołnierz broń Boże
Co do rzeczy na "M", to szyja "tego nie robisz", więc nie ma obaw - byle bez wyczynów alpinistycznych.
Trzymaj tak dalej - lubie Twój optymizm
Ania po korporektomii
gość
14-11-2011, 15:24:59

Ufff, czytam swoje wpisy i się wstydzę. Wybaczcie literówki i brak nosówek, bo moja klawiatura reaguje tylko na walenie w klawisze, a paluchy mi artretyzm wykręca
AnTosia, Asiu, jak miło czyta wpisy osób zdrowiejących
Forumowiczka
14-11-2011, 16:20:57

a propos tego, że nie wszystko na M jest zakazane, jedna rzecz na M jest WSKAZANA:
MNIEJ Żreć
Powiem ci, że ja już wpadam w panikę. W szpitalu schudłam 1 kg ale potem poszłam do domu i zaczęło się nicnierobienie. Ludzie złoci jak się od tego tyje. Ćwiczyć nie można a lodówka w zasięgu reki.
to dopiero problem....
Asia
Buraczek
Forumowicz
14-11-2011, 17:06:29

jedna rzecz na M jest WSKAZANA:
MNIEJ Żreć
Asia
Buraczek
Ty to umiesz popsuć klimat ja żarłem 2 śniadania , prawie codziennie 2 x dwudaniowy obiad - jeden w tajemnicy przed żoną - no i kolacja bo dzieci muszą przecież jeść.Nie wspominam o przekąskach
Schudłem przez zabieg 3 kg.
Teraz zaczynam nadrabiać i zawiasy w lodówce znowu skrzypią ale kiedy na te 3 kg nadrobię,nie pracuję,autem nie jeżdżę.........ahhh
gość
14-11-2011, 17:14:20

O JA To macie problem M jak Mniej żrec
To ja bedąc po 6 zabiegach powinienem bokiem wchodzic do domu Ufffffffffffff ale szczęście że żona zamyka lodówkę na łańcuch przy moim wzroście wagę mam prawidłową i nie tyje
Pozdrawiam ks. Janusz
gość
14-11-2011, 18:08:12

Księże Januszu !
Łańcuchy??? to jakaś "wredna" ta gosposia na tej plebanii... bez serc, bez ducha...
a siły do kazań to trza przecie mieć !!!
anTosia
Forumowiczka
14-11-2011, 18:14:18

Wiesz Januszku, z tą wagą i wzrostem..... bez jakiegokolwiek nawiązywania do Ciebie, bo przecież Cie nie widziałam ale na to najlepsze hasło ma mój tato, który mówi, że on wagę przecież ma prawidłową, tylko wzrost za mały ......
Asia
Buraczek
gość
14-11-2011, 19:17:02

jak wiecie odsunięto mnie od kazań i siły tyle już nie muszę miec na forum zaglądam teraz sporadycznie .
A tak na serio to mój wzrost 187 waga 83,5 jeśli za dużo obiecuję schudnąc gosposia zamknie piwny kran

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: