Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
16-10-2020, 21:16:25

Kawo, a co tak cichutko z Twojej strony? Pewnie skaczesz jak jelonek i nie masz czasu
18.07.2019 L4-L5-S1 implantacja dystraktorów międzykolczystych Bac Jac 16.09.2020 Dyscektomia C4/5 5/6 6/7 sposobem Smith-Robinson, implantacja klatek szyjnych LFC, stabilizacja płytką szyjna Biomet odbarczanie kanału kręgowego
Forumowiczka
16-10-2020, 21:31:44

Racja, dobrze, że na takich fizjoterapeutów trafiłaś. Mogliby bardziej zaszkodzić niż pomóc dotykając. Dorka dobrze Ci pisze, nie pozostaje Ci nic innego jakdobry neurochirurg który spojrzy na to fachowym okiem. A cokolwiek zdecyduje ostateczna decyzja będzie należeć do Ciebie, my tylko dzielimy się doświadczeniami i wspieramy. Nie skłaniamy tu raczej nikogo ani do operacji ani odwrotnie.
Forumowiczka
17-10-2020, 09:03:57

Dziewczyny, nie sprzatajcie tyle, bo szyjki macie chore U nas leje kolejny dzień wiec siedzę sobie w domciu. Osobisty fryzjer dokończył fryzurkę, odrazu człowiek czuje się inaczej Książkę by człek poczytał ale szyjka nie bardzo pozwala. Będzie dobrze
18.07.2019 L4-L5-S1 implantacja dystraktorów międzykolczystych Bac Jac 16.09.2020 Dyscektomia C4/5 5/6 6/7 sposobem Smith-Robinson, implantacja klatek szyjnych LFC, stabilizacja płytką szyjna Biomet odbarczanie kanału kręgowego
Forumowiczka
17-10-2020, 09:27:02

U mnie już posprzątane Teraz przy garach stoję właśnie zastanawiałam się czy nie wziąć sobie książki do szpitala i czy nie będzie problemu z czytaniem. Ale jak? Jeszcze jak będzie kołnierz. Tutaj też leje. Jak ja nie lubię takiego siedzenia w domu, na spacer bym poszła a tu pogoda nie pozwala.
Forumowiczka
17-10-2020, 09:45:12

No właśnie trudno z tym czytaniem, można przez chwilę, ale ja tak nie lubię, jak czytam to konkretnie. Po tamtej operacji nadrobiłam sporo w czytaniu, dało się czytać leżąc, wiec zabijalam czas czytaniem. Niestety teraz nie za bardzo się da
Forumowiczka
17-10-2020, 09:56:10

No nic pozostanie mi wszystko testować. Może jako tako się uda
Wtajemniczona
17-10-2020, 11:21:35

U nas nawet słoneczko było do południa ale nadal sobie poleguję, coś mnie głowa boli.
Dorka a na siedząco da radę czytać? Czy ciężko siedzieć po operacji? Kurde ja jestem mól książkowy ale szyja już teraz mi nie pozwala czytać za wiele. Oj już bym chciała sobie swobodnie wszystko robic ech
Daagula to czekanie przed jest do kitu, co nie?
Początkująca
17-10-2020, 11:22:20

Hej,
Dorka podziwiam, że dałaś radę odchylić głowę do myjki. Ja nawet nie podejmowałam tego wyzwania i niestety musiałam zmienić kolor z blondu na brąz, bo włosy mam naturalnie ciemne i nie umiem w domu farbować się na blond, ale jak to mówią ładnemu we wszystkim ładnie . Ja czytałam jeszcze w szpitalu, na pół siedząco kładłam książkę na poduszce i starałam się nie schylać głowy, ale faktycznie w takiej pozycji nie dało się zbyt długo wytrzymać. Teraz też czytam książkę za książka, nadrabiam zaległości jak dzieciaki w szkole, nie mam za bardzo co robić prócz obiadu. Do sprzątania gonie chłopa
Forumowiczka
17-10-2020, 12:08:47

Ja też mól książkowy i na samą myśl, że kiedy będę mogła polegiwać bez wyrzutów sumienia i nie będę mogła czytać aż mnie coś Chyba że jakiś sposób wymyślę. Kasiu to czekanie mnie dobija, tym bardziej,że coraz bardziej odczuwam no ale nie pozostaje nam nic innego jak czekać. Ko
gość
17-10-2020, 16:59:21

Powiem wam, że sama jestem w szoku, że udało mi się z tą myjka u fryzjera. Znizyla mi na maksa i tak prawie na leżąco udalo sie umyć głowę Mi z tą płytka chyba trochę łatwiej, tym bardziej, że mam robione od samego dołu. Nie mogę za długo chodzić ani stać, bo wtedy dostaję,, gula,, w gardle i czuje szyję tam w środku. Wiec robię wszystko po trochu, leżeć tez sie nie da za dlugo. Ale jakoś do przodu

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: