Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
07-03-2019, 19:29:30

Do Sławka Dlaczego wspoczujesz? Co masz na mysli ? Sam byles w takiej sytuacji jak my wszyscy!
gość
07-03-2019, 19:38:56

Stenoza ktora Sławku juz uciska rdzen kregowy tak było w twoim wypatku to nawet lekarz przez internet z opisu przez radiologa z Mr potwierdi ze operacja jest wskazana !
gość
07-03-2019, 19:40:59

Tak przedstawia twoj opis Mr opisany przez Ciebie na forum przed zabiegiem Pozdro
gość
07-03-2019, 20:06:07

Tak to się zgadza Mr nie zmienił się do operacji ,ale to kilku lekarzy wręcz mi odradzało tą operację że jest to bardzo niebezpieczna ingerencja
Człowiek który ma taki wybór i ogromny strach przed operacją to podświadomie wybiera te diagnozy które mówią że jeszcze jest czas
Naprawdę wiem co przeżywają teraz ludzie którzy czytają różne fora i bronią się przed operacją
Początkująca
07-03-2019, 20:06:10

Witajcie Kochani!
Agnieszka z Krakowa czy masz juz termin operacji? Jestes z ktoryms lekarzem juz umowiona? Bo ja czekam na telefon juz dlugo ale w zeszlym tygodniu moj lekarz obiecal ze do 2 tygodni bedzie po mnie dzwonic☺ pozdrawiam serdecznie😉
Początkująca
07-03-2019, 20:13:08

Sławku, u mnie akurat bylo tak, ze ani jeden lekarz- a bylo ich chyba 6- nie powiedzial, ze operacja jest zbedna. Wrecz odwrotnie! Kazdy ogladajac moje wyniki z rezonansu mowil, ze operacja jest kobieczna i nie ma co odwlekac bo bedzie jeszcze gorzej...nawet pani doktor na komisji w Zusie pytala dlaczego bronie sie przed operacja i ze wg niej jest ona nieunikniona. Dlatego wiem ze decyzja o operacji, ktora jest przede mna jest sluszna.
Pozdrawiam ☺
Beata.
gość
07-03-2019, 20:25:16

Witam serdecznie
Ja miałam operowane dwa poziomy ,ogromne przepukliny z uciskiem na rdzeń ,tak jak wszyscy obawiałam się operacji .Nie wiem co będzie za jakiś czas ale dziś jestem wdzięczna sobie za podjęcie męskiej decyzji jaką była operacja i wdzięczna Profesorowi za operację i pomoc w podjęciu decyzji .Wszystko zależy od Was jaką decyzję podejmiecie każdy ma jakieś ...co by było gdyby .....
Życzę dużo zdrówka i podjęcia dobrej decyzji
Początkująca
07-03-2019, 20:35:09

Reniu, a czy po operacji dostalas od razu skierowanie na jakąkolwiek rehabilitacje? Bo jak dobrze pamietam, to pisalas o L4 ze na 2 miesiace?
gość
07-03-2019, 20:43:27

Tak zgadzam sie z Toba Sławku ze zabieg niesie ze soba duze ryzyko ale przy bezwzglednej stenozie ktora uciska rdzen to samo zwlekanie z zabiegiem jest wieksza ingerencja ktora prowadzi np do trwałego kalectwa i niedwracalnych zmian niz sam zabieg
gość
07-03-2019, 20:52:09

Operację miałam w pażdzierniku ,dostałam zwolnienie po operacji na dwa miesiące ,wypis ze szpitala i skierowanie do poradni rechabilitacyjnej.Na początku grudnia byłam w przychodni i lekarz po zbadaniu mnie wydał mi dopiero skierowanie na rehabilitację NFZ którą odbyłam w lutym .
19.12 byłam na komisji z ZUS i dostałam świadczenie rehabilitacyjne na 4 miesiące i w tym.czasie wyjazd do sanatorium .Jadę od 15.03

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: