Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
06-03-2019, 14:38:14

do Agnieszka_z_Krakowa ja nie jestem z Krakowa ale całkiem nie dawno byłem operowany w Krakowie może coś pomogę
Renatko życzę Ci udanego turnusu sanatoryjnego ,dużo zdrówka i ciepełka
pozdrawiam Sławek
gość
06-03-2019, 18:27:03

Sławku bardzo dziękuję ,też mam nadzieję że ten turnus będzie udany ,powróci zdrówko ,i będzie piękna pogoda ,a po tym wszystkim wrócę wreszcie szczęśliwa do mojej pracy .Sławku również życzę dużo zdrówka ,pozdrawiam serdecznie 😘
Początkująca
07-03-2019, 11:43:08

1.naprawdę nie ma nikogo kto wie coś na temat dr. Andrychowskiego, Wilka i Podgórskiego?
2. czy poza Renatą ktoś był w ostatnim czasie operowany w Warszawie?
3. czytając wszelkie opinię, ogromna większość mówi o tym, że operacja to ostateczna ostateczność i że bardzo rzadko po operacji szyji jest w porządku- zazwyczaj albo boli nadal tylko inaczej albo za niedługi czas konieczna jest kolejna operacja..........
4. czy jest tu ktoś kto miłą operowaną szyję i jest już kilka lat po operacji? bo wszystkie opinie w internecie mówią o tym żeby unikać ciecia szyjnego jak ognia bo zawsze po operacji coś się sypie.
Forumowiczka
07-03-2019, 12:22:26

UlaWawa, wyślę Ci kontakt tel.do siebie w PW. Spełniam wszystkie kryteria odnośnie Twoich pytań. Odezwij się po godz.19. Pozdrawiam. Z.
gość
07-03-2019, 12:37:09

UlaWawa to prawda co piszesz bo mam ten sam problem lekarz na wizycie mi powiedzial ze jest ryzyko jak z operuja jeden poziom jest mozliwosc ze poleći drugi mam tez zaawansowana dyskopatie ale mam czekac do ostatecznosci a wizyte neurochirurgiczna miałam 3 dni temu Pozdrawiam
gość
07-03-2019, 13:16:47

Gość 2019-03-06 15:38:14
do Agnieszka_z_Krakowa ja nie jestem z Krakowa ale całkiem nie dawno byłem operowany w Krakowie może coś pomogę
pozdrawiam Sławek
Hej, w jakim szpitalu i kto Cię operowal?
gość
07-03-2019, 15:42:14

Gość 2019-03-07 14:16:47
Gość 2019-03-06 15:38:14
pozdrawiam Sławek
Początkująca
07-03-2019, 15:45:26

Cześć kochani, jestem po wizycie u dr Janeczko w Krakowie. Niestety kolejny lekarz stwierdził że operacja jest niezbędna.
Sławku, odezwij się. Gdzie byłeś operowany i kto Cię operowal
Pozdrawiam
gość
07-03-2019, 16:55:20

Agnieszka z Krakowa czy neuroxhirurg badajac Cie stwierdził jakies obiawy neurologiczne?
gość
07-03-2019, 19:05:23

Operował mnie dr Chrzanowski na Focha
2 lata biłem się z myślami czy operacja jest konieczna bo dolegliwości były do wytrzymania Jednak strach przed kalectwem zwyciężył i pojechałem na planowaną operację
Tak naprawdę dopiero w momencie przyjęcia do szpitala zobaczyłem swój MRI we właściwym formacie i nabrałem pewności że operacja jest konieczna
Wcześniej odwiedziłem chyba z 10 neurologów i neurochirurgów i tylko 3 mówiło mi o konieczności operacji
Współczuję wszystkim którzy stoją przed takim wyborem
Trzymam kciuki i życzę dużo zdrówka
Sławek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: