Gość 2021-10-13 20:55:47Na msc przed końcem podstawowego L4 składasz wniosek o świadczenie rehabilitacyjne. Najgorzej jeśli ZUS będzie robił pod górkę, mogą za pierwszym razem odmówićGość 2021-10-13 18:13:35MonikoGość 2021-10-13 17:59:05MonikoGość 2021-10-09 22:20:09
Hejka.
Mam pytanie. Czy ktoś z was miał operacje odcinka lędźwiowego ? Bo widzę, że większość szyjki miała. Też miałam na odcinku c5c6 i jestem mega zadowolona z operacji. Teraz czeka mnie odcinek lędźwiowy i zastanawiam się jak sztywny będzie ten segment po wymianie dysku . Bo na szyji tego nie odczuwam
Monika
Ja miałam operowany odcinek lędźwiowy na trzech poziomach. Jestem półtora miesiąca po operacji. Nie wiem jak będzie dalej ale póki co sztywność jest. Boję się czasami żeby za bardzo nie naciągnąć przy wykonywaniu niektórych czynności. Może po rehabilitacji będzie lepiej. Tutaj opinie też są podzielone jedni mówią, że należy od razu zacząć rehabilitację, a inni, że po miesiącu, dwóch też dobrze.
Pozdrawiam
Judyta
Ja też mam pytanie do Ciebie: Jak to zrobiłaś, że przebywałaś tak długo na zwolnieniu? Mi grozi utrata pracy bo umowa mi wygasa. Co zrobić żeby jak najdłużej ciągnąć zwolnienie. Wiem że mogę do 182 dni, a czy pożniej mam jakieś możliwości? Jakiś zasiłek rehabilitacyjny czy coś?
Judyta
Monika
Judyta