Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkujący
03-03-2019, 16:49:17

Witajcie długo mnie tu nie było. Renata to super będziesz w moich stronach. Dostałem świadczenie rehabilitacyjne do początku czerwca do sanatorium w Gołdapi na 9 kwietnia. Pozdrawiam Grzegorz
gość
03-03-2019, 18:16:10

Witam serdecznie Szyjki
Witaj Grześ no ja już 15 wyjazd ,do Goudapi nie daleko z Olecka ,wracam 7 .04
Ciekawe jak tam będzie ?
Grzesiu a Ty od 9 .04 do Goudapi jedziesz?
gość
03-03-2019, 21:49:12

Zosia 40
WITAJCIE.CZYLI Zus szyjkom przyznaje ok.4 miesiące św.rehabilitacyjnego?Pani Renato😊pani jedzie już niebawem.Proszę dac znać jak tam będzie z rehabilitacja?
Jestem 3 tygodnie po operacji Cały czas mam zdretwiala szyję od brody do cięcia, a od 4dni boli mnie prawe ucho i szum.Czy też mieliście dretwa szyję i ból ucha?
Pozdrawiam i życzę zdrówka😘
gość
04-03-2019, 06:54:29

Witam wszystkie Szyjki 🌞😘
Zosia 40 witaj !!!
Ja właśnie dostałam 4 miesiące i wyjazd do uzdrowiska .Operację miałam w październiku i jeszcze są dni że odczuwam ból w ranie na szyji .Mam jeszcze odrętwiały kciuk w lewym ręku więc jeszcze trochę czasu minie zanim się zagoi.Od brody do cięcia też miałam długo odrętwiałą szyję ,takie dziwne uczucie że nawet nie wiem jak to opisać.Bólu ucha nie miałam ,Zosiu oczywiście że napiszę co tam w uzdrowisku słychać .
Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka
gość
04-03-2019, 07:15:56

Zosia 40
WITAJCIE😊Na Panią Renatke jak zwykle można liczyć😘Dziękuję za odpiwiedz .
Proszę pakować walizki i wypoczywać w Goudapi!Mam nadzieję, że mnie też wyślą do sanatorium i bedzie konkretna rehabilitacja.
Pozdrawiam i życzę zdrówka😘
gość
04-03-2019, 08:04:26

Jestem Renata !!!! nie żadna Pani ,Zosiu ja nie jadę do Goudapi tylko do Olecka .Wyślą Cię na pewno ,po malutku zaczynam się zastanawiać co zabrać ze sobą do walizki .Dobrze że już coraz cieplej !!!! Pozdrawiam serdecznie
gość
04-03-2019, 11:41:14

Witajcie. Ja już jestem rok po operacji i jeszcze czasami czuje ból w karku.Zasiłku rehabilitacyjnego dostałam najpierw 3 miesiące ,potem jeszcze 4 miesiące i skierowanie do sanatorium.Dwa tygodnie temu wróciłam z
WITA LA z Gołdapi,tam mi lekarz powiedział że ból mogę odczuwać nawet do dwóch lat. Ania
Początkujący
04-03-2019, 11:50:04

Hej Renata ja jestem z Ełku to do Gołdapi mam 70 km. Ania napisz jak tam jest bo mam do Wital na kwiecień. A rehabilitacyjny mam 5 miesięcy, mam nadzieję że mnie tam postawią na nogi. Pozdrawiam wszystkie szyjki Grzegorz
gość
04-03-2019, 12:41:42

Grzegorz,przed wyjazdem przeczytałam chyba wszystkie opinie o tym sanatorium i były różne i dobre i złe.Pokój miałyśmy 3 osobowy ,ale byłyśmy po 2 tak wymagał zus ,łazienka w pokoju ,czajnik,tv płatny 49 zł od pokoju.Zabiegi dobre ,kadra super ,można było do obiadu skończyć zabiegi.Jedzenie dobre i wystarczająco przynajmniej dla kobiet.Sobota po południu i niedziela wolne.W niedziele organizowane wycieczki,ognisko ,kulig.Jak rozmawialiśmy ,to każdy był zadowolony.Byłam w budynku A.Pozdrawiam Ania
gość
04-03-2019, 13:34:38

Ania no to naprawdę fajnie miałaś .
Ile ludzi tyle opinii ,masz rację jedni chwalą inni negują ale póki człowiek sam nie pojedzie to się prawdy nie dowie .Ja 15.03 jadę do Olecka i też na Forum Nasze Sanatorium czytam różnie opinie o Obiekcie .Najważniejszą jest rehabilitacja i kadra którą nas rehabilituje i osoba mieszkająca z Nami w pokoju a reszta to jakoś się ułoży .Ludzie jadąc do sanatorium to myślą że to są hotele z 5 *** i wszystko na najwyższym poziomie .Ale to chyba nie o to chodzi, zabiegi chyba są najważniejsze aby nam pomogły
Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: