Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
24-11-2009, 21:11:58

Aniu i Ada współczuję podróży pod górkę po zdrowie.
Chyba przestanę się przyznawać do profesji medycznej.
Dziś w Warszawie powitałyśmy ze Spineczką i Renatką koleżankę Ewę z Gdyni .Przywiozła w słoiczku trochę nadmorskiego jodu -też na szyjki -dzielimy się tym darem
Ukojenia nerwów , relaksującej nocy, dni przynoszącyh dobre rozwiązania Z.
gość
24-11-2009, 21:48:13

dorakami 2009-11-24 21:09:09 Dziś pechowy dzień widzę dla odwiedzających szpitale,Ja byłam dziś w Ostrołęce i wyobraźcie sobie ,że nawet Pan doktor był skłonny mnie przyjąć ale zabrzmi to śmiesznie nie może mnie przyjąć bo nie mają czym mnie zdiagnozować- nie mają rezonansu, nie mają EMG, EEG i swoich pacjentów przewożą do Warszawy do Szpitala Bielańskiego, co dwa tygodnie mają umówione wizyty......więc leżeć po to aby tylko za daw tygodnie przewieźli mnie do warszawy na rezonans to bezsens.
Udało mi się zapisać na rezonans na Gilarską na 9.12. Więc koło się zamyka w naszym NFZ......chciało mi się śmiać i przeklinać....... znacie to uczucie
Także nie pozostaje mi nic innego, jak czekać aż całkiem padnę i zabiorą mnie na Ostry dyżur........Wiecie co zygać mi się chce na to wszystko..........mam dość.
Szyjki do miłego zobaczenia 5.12
ADA

Ada to nic nowego ja w tym roku już opisywałem jak mnie schwyciło 6 czerwca i jakimś sposobem dotarłem do przychodni rejonowej tam lekarz ogólny dał mi skierowanie na neurologie dotelepałem się do szpitala spocony jak mysz z bólu tam pani neurolog mnie zbadała obejrzała zdjęcia i opisy rezonansów dała mi zastrzyk powiedziała ze jedynie może mi w ten sposób pomóc i o ile zechcę poczekać na konsultacje neurochirurgiczną to może potrwać ok trzech godzin no i tyle trwało przyszedł pan doktor obejrzał wszystko od początku do końca no oprócz pacjenta bo ten w tej mierze jest najmniej ważny papierki są odzwierciedleniem bólu anie pacjent no pooglądał i bardzo przyjemnie się do mnie zwrócił Ja będę szczery po polu minowym chodził nie będę jak sie pan źle czuje proszę jechać tam gdzie pana operowali jasne z takim bólem mogłem jechać . więc w tył zwrot do domku jeszcze parę prochów no i jakoś minęło Pozdrawiam Janusz
gość
25-11-2009, 05:28:51

Witam dzisiaj chyba będzie większy ruch na forum jak wczoraj bo chyba przez wiatry dostępność do internetu była kiepska życzę miłego dnia Janusz
Forumowiczka
25-11-2009, 06:48:42

ADA bardzo sie o Ciebie martwię. Mam nadzieję, że spotkamy się 5 grudnia i pogadamy - moja droga siostro urodzona tego samego dnia .
hamer 2009-11-24 22:11:58
Dziś w Warszawie powitałyśmy ze Spineczką i Renatką koleżankę Ewę z Gdyni .

Było wspaniale, jak zawsze u Zosi. Nowa koleżanka - Ewa z Gdyni - super babka.
Wesoła i z charakterkiem . Porozmawiałyśmy o młodzieży . Zosieńko, dziękuję za pysznego kurczaka i murzynka. Murzynek pierwsza klasa .

A teraz uwaga!!!
SPOTKANIE 5 GRUDNIA W WARSZAWIE
Dziewczyny, pomyślałam, że nie ma sensu płacić kolejny raz za wstęp do muzeum żeby wejść do kawiarni. Nie sądzę aby wpuścili nas bez biletów. Wymyśliłam żebyśmy spotkały się w tej samej okolicy ale w JUPITER CENTRUM w restauracji POLSKA (albo SWOJSKA, coś na pewno w tym stylu, dokładnie nie pamiętam nazwy)CHATA. Tłumów jak w Złotych Tarasach nie będzie bo Jupiter Centrum to głównie sklepy meblowe i z wyposażeniem wnętrz. Będzie godzina 13.00 czyli czas, w którym niektórym chce się co nieco zjeść. Chodziłam tam na lunche gdy pracowałam - ceny są przystępne, nie jest to żadna restauracja klasy LUX . Jest sala dla niepalących, mogłabym zrobić dla nas rezerwację.

Co Wy na to???
Wtajemniczona
25-11-2009, 07:14:24

Spineczko!!!!!!!!!
Dziękuję Ci za pamięć i dobre słowo, my pokrewne dusze musimy trzymać się razem......
Też martwię się o siebie, rzeczywistość mnie powala na kolana.....a chyba brak pracy robi spustoszenie w mojej głowie......nie umiem żyć bez pracy i dlatego chyba gorzej funkcjonuje........
Mnie miejsce spotkania nie robi różnicy byle w tak sympatycznym gronie.......
U mnie lej więc dzień nie będzie udany........ADA
gość
25-11-2009, 16:22:15

Witam Wszystkich serdecznie.
Byłam wczoraj u Zosi z wizytą.Przywitała mnie najpierw Spineczka, później Zosia z rudaskiem i murzynkiem.Palce lizać.Było super.
Natomiast jak chodzi o Wilka to szyjka 90%operacja(trzeba dowieźć jeszcze kilka badań)
No i myślałam , że do tego wszystkiego mam jeszcze Nerwiaka w lędźwiowym, ale pewności nie ma (znowu badania)zbankrutuje przy tej chorobie.
No nic , dziewczyny mnie troszkę poczieszyły, rozweseliły i dziś troszkę mi lepiej(przynajmniej na duszy)
Ściskam Ewa
gość
25-11-2009, 16:22:16

Witam Wszystkich serdecznie.
Byłam wczoraj u Zosi z wizytą.Przywitała mnie najpierw Spineczka, później Zosia z rudaskiem i murzynkiem.Palce lizać.Było super.
Natomiast jak chodzi o Wilka to szyjka 90%operacja(trzeba dowieźć jeszcze kilka badań)
No i myślałam , że do tego wszystkiego mam jeszcze Nerwiaka w lędźwiowym, ale pewności nie ma (znowu badania)zbankrutuje przy tej chorobie.
No nic , dziewczyny mnie troszkę poczieszyły, rozweseliły i dziś troszkę mi lepiej(przynajmniej na duszy)
Ściskam Ewa
Początkująca
25-11-2009, 22:41:25

Aniu bardzo Ci wspólczuej ze Twoja operacja przesunieta na kolejny termin .Nie wiem jak Ty sobie radzisz psychicznie bo ja bym sie wykończyła . Ja czekałam na operacje 7 dni wiec nawet nie zdąrzyłam sie zdenerwować . Pewnie nie mają już limitów .
Moja koleżanka tez ma szyjny do reperacji i na skierowaniu miała napisane cito i dostała termin na 2011 , masakra

Spokojnej nocy Gosieńka
Forumowiczka
26-11-2009, 07:17:47

Gość 2009-11-25 17:22:15 Witam Wszystkich serdecznie. Byłam wczoraj u Zosi z wizytą.Przywitała mnie najpierw Spineczka, później Zosia z rudaskiem i murzynkiem.Palce lizać.Było super.

Bo kto nas lepiej zrozumie niż my siebie nawzajem?

Więc jednak szykuje się operacja... ojej, myślałam, że może jednak nie. jakie badania musisz zrobić? Rezonans magnetyczny? Szyjnego i lędźwiowego??? Jeśli prywatnie to faktycznie kosztuje .
Ściskam Ewa

Ty mnie też rozweseliłaś .
Kiedy spotykamy się w Trójmieście?
gość
26-11-2009, 07:41:02

W nocy odszedł mój Tata.
Zostałam sierotą.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: