gość 24-05-2023, 07:43:11Cześć. Powoli parkuje torbę do szpitala. Na oddział mama się zgłosić w poniedziałek 🙊🙈🙉 Czy może ma ktoś tą listę co zabrać ze sobą? Nie mogę odnaleźć w poprzednich stronach forum....
gość 24-05-2023, 07:43:11Cześć. Powoli parkuje torbę do szpitala. Na oddział mama się zgłosić w poniedziałek 🙊🙈🙉 Czy może ma ktoś tą listę co zabrać ze sobą? Nie mogę odnaleźć w poprzednich stronach forum....
[/CYT
Dres ,getry ,koszulki . Na noc przebierałam się w piżamę. Wiadomo bielizna , ręcznik ( miałam dwa ,jeden mniejszy w razie czego ) Coś do chłodzenia po oddziale ,u mnie adidasy ,kapcie też miałam . Bierzesz to w czym ci wygodnie . Do tego cała dokumentacja medyczna ,dyskietki ,leki . U nas ma oddziale był czajnik można sobie było zrobić kawę ,herbatę . Zabierz sobie coś do picia . Przydatny gadżet to rurka do picia po operacji 😉 Ja nie byłam przygotowana że dostanę ze stresu okres i na szybko załatwiałam majtki które można mieć na sali operacyjnej . 😏
Do poniedziałku masz jeszcze czas . Nie trzymają długo po operacji . Tam gdzie ja byłam . To w czwartek byś prawdopodobnie wychodziła . Poniedziałek badania ,wtorek operacja ,środa pionizowanie ,czwartek wypis . Ja byłam trochę dłużej .