Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
18-05-2023, 03:39:28

Ichtis
Niestety nie wiadomo gdzie jest poczta też mam z tym problem Mam nadzieję że jak ktoś się dowie to da znać.😉
gość
18-05-2023, 12:25:59

Do MODERATORA
Po zmianie szaty forum, nie mogę się zalogować (a grzecznie wykonuję nakazane czynności) wpisuję już wszystko co pamiętam. Nawet zmiana hasła nie pomogła (to akurat się udało).
Ja jestem "kawo". Moderatorze prześlij mi instrukcję jak się zalogować - mój email kawo53@o2.pl
PS
zmiana szaty nic oprócz zamętu nie wniosła.
Początkująca
18-05-2023, 12:40:47

Ile czasu byliście na L4 po operacji ? Ja 23 będę miała dwa miesiące . Mam już dość . Nie potrafię przyzwyczaić się do tego co jest , siadam psychicznie .
Forumowiczka
18-05-2023, 13:20:10

U mnie logowanie pozostało z poprzedniej opcji "zapamiętaj" ale nie mogę dojść do PW. Wysłałam ze swojego profilu pytanie do moderatora w tym temacie. Ech ,lepsze wrogiem dobrego
Jak tylko uzyskam odpowiedź, jeżeli uzyskam to podzielę się z uczestnikami. A jeżeli nie będzie powrotu do PW ze strony forum a będzie zainteresowanie, to pozostanie nam udostepnienie skrzynki kontaktowej w zamieszczanych postach.
Kawo już mamy, ja (hamer) swój podałam zocha_59@o2.pl
Forumowiczka
18-05-2023, 13:32:02

Ichtis, super wiadomość w sprawie reoperacji męża. I całe szczęście, że znaleźliście neurochirurga, który podjął się naprawy po poprzedniku. To nie jest częste.
Dopóki nie wyjaśni się temat PW przez forum, a zależy Ci na kontakcie z konkretną osobą, to może wrzuć tu prośbę imienną o udostępnienie kontaktu albo zamieść swój "roboczy"@ nie ujawniający tożsamości.
Forumowiczka
18-05-2023, 13:48:06

No hej, co tu się wyprawia ledwo się zalogowałam, zawsze w tym kraju trzeba zmieniać co dobre? Kawo , hamer ułożę skrzynkę inkognito podam puki co pozdrawiam. Macie skrzynkę prywatnej wiadomości na forum tez nie czynna rozumie 😬
gość
18-05-2023, 19:38:46

hamer 18-05-2023, 17:32:02

Ichtis, super wiadomość w sprawie reoperacji męża. I całe szczęście, że znaleźliście neurochirurga, który podjął się naprawy po poprzedniku. To nie jest częste.
Dopóki nie wyjaśni się temat PW przez forum, a zależy Ci na kontakcie z konkretną osobą, to może wrzuć tu prośbę imienną o udostępnienie kontaktu albo zamieść swój "roboczy"@ nie ujawniający tożsamości.

Hamer do Ciebie chciałam napisac Jaka szkoda ze ta poczta zginęła :(
13kraska@gmail.com
Forumowiczka
19-05-2023, 11:36:13

"Dzień dobry,
Opcja PW z innymi uczestnikami została wyłączona. Zapraszamy do konwersacji z innymi użytkownika za pomocą forum.
Pozdrawiamy
Zespół serwisu ForumNeurologiczne.pl"
Dzisiejsza informacja z mojej osobistej korespondencji)
W razie potrzeby pozostaje zaproponowane przeze mnie wcześniej udostępnianie mniej lub bardziej anonimowego @ z podaniem dotychczasowego loginu, żeby było wiadomo who is who.
Jedyna korzyść z tej zmiany, to fakt że nie trzeba udowadniać, że zna się podstawy matematyki, co nie zawsze było oczywiste kiedy system robił z człowieka głupka przy wysyłaniu wiadomości na forum Z.
Początkująca
20-05-2023, 13:06:27

Witam wszystkich ! 😊
Już wcześniej pisałam tutaj. Jestem po 4 konsultacjach u neurochirurga (3 z nich bylo zgodnych - operacja) no i u wizycie u neurologa który dał mi skierowanie na rezonans - i on również powiedzial ze operacja jest konieczna. Neurolog chcial mi dać skierowanie ze za miesiąc bym miała operacje W Koninie...
czy ktoś miał kiedys do czynienia w szpitalu w Koninie albo może przebył operacje odcinka szyjnego tam?
Narazie powiedzialam mu ze nie bo mam skierowanie ogólne od neurochirurga który też operuje i z tym wiąże się moje drugie pytanie?
Czy ktoś z was mial ta operacje wykonywana może w Zielonej Górze albo Nowej Soli? Jestem z województwa lubuskiego wiec wolałabym coś mieć blisko domu ... ale wiadomo u porządnego godnego zaufania lekarza.
Będę bardzo bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Muszę zacząć niestety już działać w tym temacie... a wybór szpitala jest na ten moment chyba najtrudniejszy. 😔
Dziękuję i wszystkim dużo zdrówka!
Forumowiczka
20-05-2023, 13:49:28

Judytko, ja bym powiedziała że nie wybór szpitala, tylko wybór lekarza, oczywiście w intersującym Cię rejonie. Jeżeli nikt się nie odezwie z konkretnym namiarem, to proponuję szukać opinii np. przez portal Znany Lekarz. Przykładowo:
https://www.***/szukaj?q=neurochirurg&loc=Lubuskie&filters%5Bspecializations%5D%5B%5D=70

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: