Marcin, dzięki za odpowiedź. Wiem dla dobrego terapełty jest nie najgorzej, dla specjalistów od skalpela KROIMY BĘDZIE ZA PÓŹNO
.
Wybrałem drogę tych pierwszych, po konsultacji u Grzegorza Gałuszko, który po kilku manipulacjach stwierdził, że będzie dobrze, poddałem się manipulacji na kręgosłupie szyjnym. Łatwo nie było, traciłem świadomość trzy razy, tak troszkę odjechałem jakieś trzepania nogami rękami, słyszałem dzwony u bram raju itp. Byłem pewny, że jestem w dobrych rękach.
W tym okresie miałem bardzo mocne bóle barków, ramion, głowy, mrowienie kończyn górnych. Bóle barków, tu skuteczna była miejscowa krioterapia, prądy oraz dogłębny powolny masaż do odpowiednich struktur mięśni.
Obecnie ćwiczę McKenziego, szyjka z przeprostami we wszystkich możliwych kierunkach, byle było bez bólu.
Nawala mi lędźwiowy, w tym roku mam powtórzyć MRI, tam też były trzy poziomy, było niewesoło. Kupiłem sobie piłkę rehabilitacyjną, i buzeruje sobie z nią różne ćwiczenia z nogami do góry, polecam dziewczyną.
Fajnie Marcinie, że trafiłeś do nas, mam wsparcie, że
dyskopatia nie musi się skończyć zabiegiem
.
Tak trzymać,
rehabilitacja też jest skuteczna, przy dobrym terapełcie i pacjencie który potrafi dostosować się do zaleceń jest git falbana. Pewnie czasami łyknę jakiegoś procha, ale kto nie łyka. Liczę na Palikota, że wprowadzi zioło do aptek, będzie taniej leczyć ból, nie będę musiał zmieniać apteki ani pani aptekarki
.
=======================
-Babciu, nie widziała babcia moich tabletek?
Były takie małe, oznaczone LSD....
-Pier***sz tam tabletki, smoka w kuchni widziałeś?
============================
Dlaczego tylu ludzi stać na działkę za miastem?
Bo pierwsza działka za darmo!!!
===========================
Jezus zszedł na ziemie żeby sprawdzić co tam słychać u ludzi.
Idzie, sobie idzie patrzy a tam hipisi trawkę jarają, podchodzi do nich.
- Witajcie (jezus)
- Cześć, chcesz macha? (hipisi)
Jezus zastanowił się i wziął macha, po chwili śmiechu przypomniało mu się że zapomniał się przedstawić więc mówi:
- Jestem Jezus Chrystus (jezus)
- I oto chodzi (hipisi)