Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
29-06-2008, 16:27:00

Mariolko, jak to sama nie masz wogóle rodziny?
Przecież masz syna jak się nie mylę, a inni?
gość
29-06-2008, 19:23:00

Mariolko-nie chodziło mi o Twoja bezposrednia sytuacje w jakiej teraz jestes..raczej o Twoja ocene tych ktorzy opiekuja sie spiochami-jesli masz zal do swojej rodziny ze zostalas sama...ciezko,napewno ciezko,ale nie wyrzucaj zali z siebie piszac ze wszyscy spijaja kawke,spotykaja sie,czy wymieniaja tutaj swoje uwagi...a nie zajmuja sie swoimi spiochami-czesto to forum jest dla tych opiekunow jedynym miejscem gdzie moga pokazac swoja bezsilnosc,pochwalic sie najmniejszym nawet sukcesem,czy po prostu znalezc sie na chwilke w innej sytuacji...
Podziwiam wszystkich ktorzy opiekuja sie spiochami mimo ogromu odpowiedzialnosci i zmeczenia,braku czasu dla innych bliskich i borykaniem sie z brakiem pieniazkow...pozdrawiam serdecznie ...MAJUSKA
Wtajemniczona
30-06-2008, 05:48:00

MAJUSKA, nie czytałaś uważnie moich postów, w jednym napisałam,
cytuje:
"Bardzo wszystkich proszę nie porównujcie mojej syt. rodzinnej do siebie. Samo to, że jesteście na tym forum, świadczy o innym Waszym postępowaniu."

alicjamax, syna mam, ale sytuacja jest zbyt skomplikowana by ją opisać.
Lepiej zostawmy ten temat.
Jestem tu z Wami i jest mi tu miło.
Jeszcze raz powtórzę:
oceniłam TYLKO MOJĄ rodzinę.
Pozdrawiam Wszystkich.
http://maclisc.phorum.pl/
gość
30-06-2008, 09:28:00

A ja się nie zgadzam z Maniuską, jeśli Mariolka chce wyrzucic z siebie żale (nawet te związane z rodzina) to niech to robi, w końcu to forum jest chyba dlatego, żeby człowiekowi było leżej, żeby się podzielić swoimi troskami, żalalmi, radościami i doświadczeniem.

Mam pytanie do osoby która, napisała że gdyby wygrala w Totka to by wiedziała co zrobić z pieniędzmi. Czy możesz napisać co byś zrobiła?
Wtajemniczona
30-06-2008, 10:29:00

Do gościa:
posłuchaj, proszę, co mam do powiedzenia (dokładnie, każde słowo)
http://starymarzyciel.wrzuta.pl/audio/zjqtnkx1YU/edyta_geppert_-_zamiast
to tyle
http://maclisc.phorum.pl/
gość
30-06-2008, 10:42:00

Mariolka, ja wiem że się nieskarżysz itd, ale wiem, że jak człowiek wyrzuci z siebie to wszystko co mu w "środku" siedzi to robi się lżej na "duszy". Wiec jeśli chcesz pisać to pisz i to właśnie chciałam ci tylko napisać.
gość
30-06-2008, 10:46:00

Alicjomax. jeśli chodzi o suchą skórę na piętach, to propouję nie smarować wszystkimi kosmetykami na raz tylko wybrać jeden i kilka dni smarować tym jednym, a po 2-3 tygodniach jeśli się nie sprawdza to smarować czymś innym. Oliwka jest dobra bo odbrze natłuszcza, spróbuj taką w żelu.
gość
30-06-2008, 12:37:00

Witam!
Moj ojciec (ma 67 lat) przewrocil sie 6 tygodni temu w wyniku czego powstal krwiak mozgu i pekla mu czaszka w 2 miejscach. Po 10 dniach byl operowany. Przez caly ten okres lekarze mowili, ze moze umrzec w kazdym momencie. Dzien po operacji stal juz na wlasnych nogach, choc jego forma psychiczna nie byla najlepsza. Tydzien po operacji, gdy zaczal dochodzic do formy dostal padaczki pooperacyjnej i wprawili go na 3 dni w spiaczke farmakologiczna. Poznej spuchly mu bardzo rece i tak co chwile pojawiala sie nowa przeszkoda. Teraz minelo juz 6 tygodni i od wczoraj jest w domu w dobrej formie. Co prawda ma jeszcze krwiaczki pooperacyjne ale na wchloniecie sie ich trzeba czasu. Czasem nawet miesiecy wiec nie liczcie, ze po tygodniu znikna. Ale chcialam Wam napisac o rzeczy najwazniejszej, ktora jest wiara i nadzieja! Moj ojciec 10 minut przed operacja powiedzial mi: nie przejmuj sie, wszystko bedzie dobrze bo to nie czas na mnie i uwierzcie, ze wedlug mnie takie przekonanie to wiecej niz polowa sukcesu! I modlcie sie bo wiara czyni cuda! Ja odnalazlam Boga po wielu latach i wiem, ze to On pomogl mi przezyc koszmar 6 tygodni. I nie przejmujcie sie jezeli lekarze daja nikle szanse na wyzdrowienie, ja slyszalam to przez 2 tygodnie, bo taki to juz zawod lekarza, ze musi przekazac wam zawsze najgorsza wersje. Badzcie dobrej mysli. Pozdrawiam
gość
30-06-2008, 18:43:00

Witam
W dzisiejszej uwadze była emisja programu o Śpiochach z Toruńskiego hospicjum
Powtórka programu dzis w nocy o 1 20 i 4 45
http://uwaga.onet.pl/
tu obszerne fragmenty
Anna
Początkująca
30-06-2008, 18:58:00

Dzisiaj mija 17 dzień.
Bardzo slaby stan zdrowia mojego skarba przyprawia mnie o rozpacz. Bardzo schudł ,nie ma sie co dziwić jedzie na kroplówce już od tygodnia. Bardzo źle dziś wygląda. Serce mi pęka w szwach. Zalozyli mu tez cewnik do odbytu. Nie wiem co mam robić -poszłabym na koniec świata jeśliby moglo to pomoc mojej pieknocie powrócić do zdrowia. Nie ma odleżyn -chociaż tyle. Mam takiego dola ze aż strach.
[addsig]
Aghi

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: