Witam!
Właśnie wróciłem z zabiegów u specjalisty , autorytetu z dziedziny terapii manualnej itp.
który pomaga ludziom ze schorzeniami kręgosłupa i innymi. Korzystałem już z usług wielu "fachowców" (kręgarzy, rehabilitantów, Mckenzie, Ackermann,neurologów itp.) jednak skutek jak się domyślacie był mierny a droga prowadzi do operacji. Mam koleżankę w Gdyni która jest rehabilitantem i przypadkiem uczestniczyła w kursie podstawowych technik diagnostycznych dotyczących problemów z kręgosłupem podczas , którego była świadkiem przyjmowania pacjentów przez prowadzącego. Gdy usłyszała o moim problemie stwierdziła, że powinienem przyjechać ponieważ na własne oczy widzi jak ludzie w stanie takim jak ja (przepuklina l5/s1, rwa kulszowa, ból nie do wytrzymania w każdej pozycji itd.) w ciągu kilku zabiegów wracają z uśmiechem na twarzy do domu. Z Białegostoku, gdzie mieszkam nie jest wcale blisko do Gdańska i zorganizowanie podróży też nie było w tym stanie takie proste ale w tej sytuacji człowiek się za długo nie zastanawia słysząc ,że jest szansa na chociaż chwilowe pozbycie się cierpienia. W ciągu trzech spotkań, w ciągu których poddawałem się krótkim zabiegom (indywidualnie dobieranym) odczuwanie bólu i ruchomość w porównaniu do stanu początkowego wynosi 30% !!!!!!! Nie wiem jak długo to potrwa, jak zareaguje mój organizm i czy będę musiał powtórzyć zabiegi lub poddać się operacji. Na te pytania będę mógł odpowiedzieć za miesiąc (wg. Terapeuty Tyle trwa odpowiedź organizmu na zastosowane techniki). Człowiek ten zajmuje się również skoliozami i innymi schorzeniami niezwiązanymi z kręgosłupem. Jako, że wiadomości mam z pierwszej ręki mogę potwierdzić, że facet jest najlepszym specjalistą o jakim słyszałem. Nie jest cudotwórcą i nie pomorze każdemu ale polecam spróbować wszystkim cierpiącym. Jestem raczej sceptycznie nastawiony do takich magików , szczególnie jak pięciu poprzednich zarzekało się że mnie z tego wyciągną ale ten gość jest naprawdę tak jak brzmi tytuł artykułu na stronie internetowej "terapeutą od beznadziejnych przypadków". Kontakt : WWW.grzegorzjablonski.pl . W razie potrzeby chętnie odpowiem na pytania wszystkim discmenom i nie tylko. Piotr Perkowski Białystok perek696@wp.pl