Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
24-06-2023, 18:20:38

Witam,jestem prawie dwa lata po operacji szyjnego na poziomach c4/c6 ze wstawieniem dwóch implantów koszyczkowych.Zrobiony pół roku po Rezonas niestety nie napawa optymizmem jak i samopoczucie.Byłam u dwóch niezależnych neurochirurgów i niby jest ok.Mój operator tez tak twierdzi.Wciąż mam zawroty,sztywność karku, bol z tylu głowy,zaburzenia równowagi.Bardziej dokucza mi lewa strona.Wmawiam już sobie różne choroby ,badania z krwi wskazało podwyższone ASO i kwas moczowy na granicy.Bardzo bolą mnie nogi od kolan w dół.Mam dziwny ucisk w nosie.Już sama nie wiem co mi jest i odbijam się od lekarza do lekarza.
Początkująca
24-06-2023, 18:54:37

Iza50 miałaś kiedyś robione badania na boleriozę ? Ja się zdziwiłam jak kiedyś zrobiłam . Bardzo źle się czułam ,badania w miarę dobre a ze mną było coraz gorzej .Wyszło że miałam . Czasami jest całkiem coś innego niż to na co się leczymy .
Początkująca
25-06-2023, 03:02:32

Alina74 24-06-2023, 21:54:37

Iza50 miałaś kiedyś robione badania na boleriozę ? Ja się zdziwiłam jak kiedyś zrobiłam . Bardzo źle się czułam ,badania w miarę dobre a ze mną było coraz gorzej .Wyszło że miałam . Czasami jest całkiem coś innego niż to na co się leczymy .

Alina74 24-06-2023, 21:54:37

Tak ,miałam robione,elisa i western blot .Byłam nawet u lekarza ilads od boreliozy.Wykluczona.
gość
25-06-2023, 17:39:59

Halina1967 ........ lub ktoś inny.
Napisz jaką procedurę zastosowałaś, że powróciłaś ze swoim kontem na nowe forum.
Ja usiłuję wrócić ale wszelkie próby z mojej strony spełzają na niczym.
Pojawia się komunikat: podaj login, hasło, czy adres email - zawsze odpowiada- nie ma takiego.
Pozdrawiam
"kawo"
Forumowiczka
27-06-2023, 10:14:24

Kawo, po zmianie szaty forum loguję się tak jak w poprzednim. Klikam na ludka w prawym rogu, wyskakuje okienko logowania, wpisuję login i hasło. Wyskakuję jako hamer z avatarem.
Pamiętam, że kiedyś pisałeś do moderacji, ale jak widać bez odzewu. Nie wiem czy śledzą dokładnie wątki, może umknęło. Ja pisałam do moderacji z pytanie o wiadomości PW ale ze swojego konta i odpowiedź dostałam na @.
Jak nie wchodzi stare logowanie, może spróbuj założyć nowe konto, z loginem jakoś nawiązującym do "kawo" dla rozpoznania. Z.
Forumowiczka
27-06-2023, 10:14:26

Kawo, po zmianie szaty forum loguję się tak jak w poprzednim. Klikam na ludka w prawym rogu, wyskakuje okienko logowania, wpisuję login i hasło. Wyskakuję jako hamer z avatarem.
Pamiętam, że kiedyś pisałeś do moderacji, ale jak widać bez odzewu. Nie wiem czy śledzą dokładnie wątki, może umknęło. Ja pisałam do moderacji z pytanie o wiadomości PW ale ze swojego konta i odpowiedź dostałam na @.
Jak nie wchodzi stare logowanie, może spróbuj założyć nowe konto, z loginem jakoś nawiązującym do "kawo" dla rozpoznania. Z.
Początkujący
27-06-2023, 16:38:11

gość 25-06-2023, 21:39:59

Napisz jaką procedurę zastosowałaś, że powróciłaś ze swoim kontem na nowe forum.
Pojawia się komunikat: podaj login, hasło, czy adres email - zawsze odpowiada- nie ma takiego.
Pozdrawiam
"kawo"

Najlepiej prześlij maila na adres kontakt@medforum.pl z danymi (login i e-mail). Jeżeli konto nie zostało usunięte to dział IT będzie mógł pomóc.
Forumowiczka
04-07-2023, 05:46:34

Pozdrawiam

"kawo"

Kawo przepraszam, że dopiero teraz piszę było tak za pierwszym razem sie nie zalogowałam odpuściłam , dopiero za dwa dni jakoś zmusiła mnie do zmiany hasła i poszło jakoś dałam, że nie pamiętam hasła spróbuj w ten sposób pozdrawiam
Forumowiczka
04-07-2023, 05:59:12

gość 21-06-2023, 06:53:22

Halina1967 20-06-2023, 12:42:53

Ja jestem po kontroli nie mogę jeździć rowerem jeszcze, jednak dziennie na kijki po 5-7 km tak juz od 5 lat i dalej to robe jestem zadowolona jednak reka mi dretwieje dostaję mocne leki i daję radę, będzie lepiej z czasem .

Witaj . Po jakim czasie od operacji poszlas na kijki i jaki dystans?? Pozdrawiam M.
gość 21-06-2023, 06:53:22

Halina1967 20-06-2023, 12:42:53

Ja jestem po kontroli nie mogę jeździć rowerem jeszcze, jednak dziennie na kijki po 5-7 km tak juz od 5 lat i dalej to robe jestem zadowolona jednak reka mi dretwieje dostaję mocne leki i daję radę, będzie lepiej z czasem .

Witaj . Po jakim czasie od operacji poszlas na kijki i jaki dystans?? Pozdrawiam M.

M- dwa nosiłam kołnierz za kierownice usiadłam po miesiącu, na kijki zaczęłam chodzic po ok 1,5 miesiąca. Jednak 3km robiłam 1,5 godziny teraz chodzę 5 km więc ok
gość
06-07-2023, 17:28:37

Halina1967 04-07-2023, 09:46:34

Pozdrawiam

"kawo"

Kawo przepraszam, że dopiero teraz piszę było tak za pierwszym razem sie nie zalogowałam odpuściłam , dopiero za dwa dni jakoś zmusiła mnie do zmiany hasła i poszło jakoś dałam, że nie pamiętam hasła spróbuj w ten sposób pozdrawiam

Próbuję na wszystkie sposoby. NIC
Chyba zapomnę o tym forum.
Pozdrawiam
Kawo

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
Reklama: