Roana poczekaj na opinię operatora na niektórych lekarzy trzeba brać poprawkę ja trafiłam na takiego że nawet nie zapisałam sie na zabiegi które mi zlecił bo się bałam. Pozdrawiam i trzymam kciuki
grajur 2015-12-18 14:58:09
Lidiabe, o warunkach mieszkaniowych i żywieniowych nie wspomniałam, ale też tu jest tak jak w głębokiej komunie .
Sprawdzanie obecności w pokojach po 22.00
Na szczęście mam ze sobą poduszkę ortopedyczną i koc, bo chyba spałabym na siedząco lub w dresie, a potem dezynfekcja wszystkiego.
Jak sięgam pamięcią, to nie przypominam sobie gorszych warunków na koloniach czy obozach z lat 70 i 80 tych.
Ale nie to było dla mnie najważniejsze, tylko baza zabiegowa.
Miałam nadzieję na poprawę siły mięśniowej, mniejsze napięcie mięśni i efekt p/bólowy.
Wyjeżdżam stąd w takim samym stanie jak przed przyjazdem, plus zszargane nerwy.
Do pracy mam wrócić 7 stycznia i prawdę mówiąc nie bardzo to widzę.
Dla mnie te 3 tygodnie to był zmarnowany czas.
Jedyna pociecha- poznałam kilka kobitek , które nadają na tych samych falach i co 2 gi dzień byłam w aquaparku oczywiście płatnym, ale mając orzeczenie o niepełnosprawności, nie zbankrutowałam
O badaniach lekarskich będzie inny odcinek, ale z grubsza to tak jak z doktorem Basen
Idę na pożegnalną kawę. Jutro kąpiel radoczynna i borowinowa ( też niezgodnie z metodyką- przerwa między nimi to 2 godz) i pakowanie maneli i do domu
Pozdrawiam
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.