Witam
LIA 7 bardzo przepraszam ,że do tej pory nie odpowiedziłam na priv. w niedzielę nie wyrobiłam się z zaległą korespondencją a od poniedziałku mam jakąś poważną awarię .Dziś korzystam gościnnie .Pytałaś o rehabiliatcje przedoperacyjną -mnie nie posłuzyła a wyciąg na pętli wręcz pogorszył . W kwestii zakresu zabiegów w okresie oczekiwania skonsultuj się z dr. neurochirurgiem .
jesli mozesz sobie pozwolic na rehabiliatcje prywatna to polecam mgr. Grzegorza Balika www.plw.pl
Nie zrobi krzywdy
Jesli jesteś w stanie wytwać przez tak długi ,proponowany Ci okres to Klinika Neurochirurgii na Szaserów jest miejscem godnym polecenia a specjalista , ktróry Cię kwalifikował jest z najwyższej półki . Trzymaj się .
W pozostałych kwestaich o które pytałaś w @ odpowiem jak tylko będe miała swobodny dostęp do netu . Mam nadziję ,że nie potracę danych adresowych .
ANIU
Nie znane są wyroki orzeczników

Nie ma jasnych kryteriów .
Ja po dwóch operacjach szyjnych na 3 poziomach bez przeszkód uzyskałam stopień umiarkowany z sugestią ze gdyby nie zbyt młody wiek byłoby to orzecznie stałe . Zanam osobę po 4 operacjach z orzeczonym stopniem lekkim . jak widać trudno przewidzieć wynik komisji.
Aniu, nie masz wpływu na przebieg kmisji i decyzje jakie zapadną .
Dokumenty złozyłaś, zgłaszaj dolegliwości jakie Cię trapią , ograniczenia ruchowe , bólowe , czynnościowe .I tyle z Twojej strony. Reszta nalezy do orzecznika . Od niekorzystnej decyzji możesz złożyć odwołanie .
JANUSZ KUR ....
Jak miło Cię tu widzieć . Z nieba mi spadałeś z powodów jak wyżej gdyby wcięło dane @ Do miłego ... bez netu jak bez ręki nawet tej co to ją chcę odkręcić

Pozdrawiam . Zosia