Gość 2021-06-17 14:44:37
Ania a dźwigałaś coś albo wykonywałaś jakąś czynność wymagającą podnoszenia na dłużej rąk i głowy? Może faktycznie to tylko przeciążenie. Sprawdź jeszcze tarczycę - może tam się coś zmieniło.
Gość 2021-06-17 14:44:37
Ania a dźwigałaś coś albo wykonywałaś jakąś czynność wymagającą podnoszenia na dłużej rąk i głowy? Może faktycznie to tylko przeciążenie. Sprawdź jeszcze tarczycę - może tam się coś zmieniło.
Paawel 2021-06-18 14:01:09
Daagula operacje mam zaplanowaną dopiero za pół roku. Neurochirurg powiedział, że przy codziennej rehabilitacji ekstruzja może się cofnąć (ponoć obserwował już takie przypadki). Jeśli objawy do momentu operacji nie powrócą myślę, że zrezygnuję. Problem będzie wtedy gdy zrezygnuję i zaczną się objawy. Sam nie wiem co robić.
Operację mam zaplanowaną w Szpitalu Uniwersyteckim Biziel w Bydgoszczy.
Basiek86 2021-04-17 16:49:22
No i odwołali:( zadzwonili, że covid na oddziale. Operacja w Barlickim w Łodzi. W środę poznam nowy termin. Dziękuję za wsparcie. Strasznie miło mi, że ktoś o mnie pomyślał 🤗
Ja na początku się denerwowałam, ale z czasem można się oswoić z każdą sytuacją. Dam znać o nowym terminie. Trzymajcie się cieplo
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.