Masz rację, dzwoniłam na razie na Wrocław i Konstancin-terminy masakryczne, nie ma o czym marzyć:( Na prywatnie mnie nie stać, z pieniążkami więcej niż krucho plus przejazd z dzieckiem, etc. Pochłonęłoby to całe moje oszczędności
jolanta0902 2014-03-05 11:03:12 Kabernet, ja jestem 14 dni po operacji. nie wyobrażam sobie nie myć włosów. W szpitalu wytrwałam na suchym szamponie /6dni/. Po powrocie zaraz umyłam włosy. Potem jeszcze dwa razy. Robię to w kołnierzu. mój lekarz kazał mi normalnie żyć- oczywiście w domu, tzn. leżeć, chodzić, siadać, ..... Po dwóch tyg. obleciał mnie strach- nakręcam się, czy mój implant jest aby na swoim miejscu? ciekawe, czy podczas pierwszej kontroli /po miesiącu/ robią rtg. Wolałabym wiedzieć. kontrolę ma 27 marca w poradni przyszpitalnej, w której przyjmuje nieznany mi lekarz. Iść prywatnie do lekarza operującego? - weźmie 200 zł za co najwyżej 10 minut, a przecież nie rtg w oczach. Co robić. Jakie są wasze doświadczenia. Wymiękam, mam dość kołnierza i wszystkiego ...
Jola
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.