piotrek, oj ciężko ci co widać o ktorej godzinei wpisy robisz, wiem jak to jest, jak ktoś bliski choruje, człowiek nie potrafi myśleć racjonalnie, widzi wszystko w czarnych kolorach, chce widzieć świat na rózowo, a tu dupa, i czarnowidztwo, bicie z myślami...a to badanie, a tamto, niestety u nas partactwo w słuzbie zdrowia, spychalstwo i konowalstwo, sam wiesz,że tylko czasami udaje trafić się na czlowieka, który nie stracił w sobie człowieczeństwa, martwisz się o zdrowie żony, i co dalej, i to zrozumiałe, mówisz coraz mniej bo ci cięzko, a poza tym istnieje takie przekonanie - że wypowiedziane nie istnieje, ja wierzę naprawdę głęboko, że wszystko potoczy się dobrze, że komisja znajdzie optymalne rozwiązania, a jak nie to wsiadaj w pociąg i jedź do gliwic, ze mną leżała kobieta która leczyła się w tamtej klinice i mówiła że to najlepsze klinika onkologiczna w polsce, miała najpeirw raka tarczycy, po dwu latach nerki, a kiedy miała operacja na kręgosłup, to od tych operacji onkologicznych minęło 5 lat, w warszawie nie dawali jej żadnych szans, a dzięki gliwicom żyje i ma się dobrze, zawsze trzeba szukać i drążyć, jedna konsultacja - to mało, ja byłam u trzech neurochirugów przed operacją, czy aby napewno trzeba, piotr szukajcie jeszcze innych lekarzy, jeśli chodzi o zdrowie nie można mieć zaufania do lekarza, wkońcu nie wszyscy kończą medycynę na piątkach, trojkowi też nas leczą
będzie dobrze, pisz częściej, dziel się z nami będzie ci łatwiej, nawet jak masz nie taki dzien, pisz
a u mnie zimy nie ma;-
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...?
7 luty 2013 operacja
C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes