Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
12-01-2014, 22:49:27

Oczywiście powinno być Ania. Sorki Zosiu za podszycie się pod Ciebie
Forumowiczka
13-01-2014, 03:44:36

8 MARCA 2014 - spotkanie w Warszawie
1.Spinka - Ożarów Mazowiecki / Warszawa
2.Ada - Wyszków
3.Dorotka - Ostrołęka
4.Bogna - Grabina/Warszawa
5.Basiax - Warszawa
6.Ilka- Mława
7.Zosia - Warszawa
8. Grazik-Legionowo
9. Niematahari - Ostrów Wielkopolski
10. Ania - Siedlce
11. stokrotka - Puławy
12. Ela- ok. Bydgoszczy
Spinka e-mail: myspine@gazeta.pl grudzień 2006 - operacja c6/c7 czerwiec 2009 - operacja c4/c5 neurochirurg - dr Arkadiusz Wilk
Forumowicz
13-01-2014, 14:09:20

Witam wszystkich.......i jakby mi zdjeli ze sto kilo.zona ma mieć radioterapie i niebędzie kolejnej operacji.moze nie jest idealnie ale i niebardzo zle.milego dnia bez bólu pozdrawiam...piotr...
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.
gość
13-01-2014, 14:57:06

Tak trzymać !!! Jestem nadal z Wami w tej walce ! :)
gość
13-01-2014, 16:22:39

Witam Wszystkie Szyjki!
Mam do Was prośbę. Napiszcie mi proszę jak dbaliście o bliznę, ja mam tendencję do bliznowacenia. Może ktoś z Was ma swoje własne doświadczenia w tej kwestii i mógłby mi coś podpowiedzieć. Proszę również o kontakt do szyjek które mają ruchomy implant. Ciekawa jestem, jak Wy funkcjonujecie po operacji? Czy na spotkaniu w Warszawie będzie taka osóbka? Nie mogę się już doczekać kiedy Was poznam!
Pozdrawiam Was cieplutko z mroźnego wschodu Polski!
Ania
Artroplastyka C5-C6 implant ruchomy M 6 04.12.13
Wtajemniczona
14-01-2014, 07:42:35

piotrek uff to dobrze że źle nie jest, a będzie bardzo dobrze i tego się trzymajmy
ostatnio znowu nie pisałam, bo chyba nie mogę tu pisać że jest dobrze, ile razy napisze że zyje normlanie, że pracuje to włazi mi bólisko w kark i pod łopatke, ale pewnie to było spowodowane wiatrem i zmianą pogody, w sobote wróciły mi drętwienia w czubkach palców, noi 3 noce zarwałam przez lędźwiowy, który znowu robi się niemożliwy, rwa dokucza...
dyskobolka ja stosowałam żelkrem na blizny z silikonem, nazywa się ż"żel na blizny" firmy oceanić kosztuje chyba z 15 zł,
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...? 7 luty 2013 operacja C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes
Forumowiczka
14-01-2014, 08:14:38

Hello :)
Polecone przez psychologa. Warto zajrzeć:
https://www.facebook.com/Neurointuicja/posts/822267601132287
Spinka e-mail: myspine@gazeta.pl grudzień 2006 - operacja c6/c7 czerwiec 2009 - operacja c4/c5 neurochirurg - dr Arkadiusz Wilk
Początkująca
14-01-2014, 13:44:26

Witam wszystkich w ten piękny dzień bez uciązliwych objawów .
Piotrze ,
życzę zdrowia Twojej żonie ,wszystko będzie dobrze i nie ma innej opcji ./w pewnym momencie w mojej wcześniejszej wypowiedzi popełniłam gafe,przepraszam ,masz rację nadzieja umiera ostatnia i tak trzymać./
Zresztą ma kobieta oparcie w ramionach tak silnego i pozytywnie nastawionego faceta
Trzymajcie się ,pozdrawiam serdecznie
gość
14-01-2014, 14:55:04

Aniu wpisz w wyszukiwarkę na forum proteza ruchoma, powinno się pojawić trochę wypowiedzi., np. moich...z uwagi na czas, a w zasadzie brak nie chcę żeby czekała, a może cos znajdziesz w wypowiedziach co Cie nurtuje.
Pozdrawiam Was wszystkich :)
Forumowicz
14-01-2014, 19:03:25

Dobry wieczór .Raz jeszcze dziekuję za dobre slowo wszystkim.Cały czas mysle ,że bedzie dobrze poza tym to jeszcze 25 lat po najwiekszej operacji mija dzisiaj-to szczególny dzien .Idac dajej skonczylem dzisaj kolejny zawodowy kurs-i jestem w gotowosci do pracy i zabiegow.Życze WSZYSTKIM nocy bez bólu i ŚILNEJ WIARY--piotr
piotr19 C-5/C-6,C-6/C7,implanty ;Peek Prevail stabilizacja C-5-C6-C7,4 śróby operacja;13.11.2012.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Od 2 lat ból kręgosłupa ze zwièkszoną intensywnością
BWK 9 Kanał naczyniowy . Głęboki reaktywny obrzęk zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kręgosłupa, szczególnie znacząca aktywowana artroza stawu międzykręgowego z pseudoretrolisthezą lwk 4. wieloczynnikowe zwężenie otworu międzykręgowego nerwów l3/l4 i l4/l5 z zajęciem wychodzących korzeni nerwowych i zajęciem wnękowym korzeni l4 . Reaktywny obrzęk prawostronny stawu biodrowo krzyżowego. Czy z tym da się coś jeszcze zrobić ?
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
Reklama: