Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29017)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
13-01-2012, 16:06:06

Raf, jak ja jestem czymś zaniepokojona to trudno mnie uspokoić, więc nie przypuszczam, żeby udało mi sie to w stosunku do ciebie ale może chociaż przeczytasz to poniżej:
- wersja 1 - coś spieprzyli podczas operacji i dlatego teraz drętwieje- do obalenia w 100%, bo jeżeli by tak było, to nie jest to możliwe, żebyś się czuł dobrze przez 2,5 miesiąca. Od razu byś miał jakieś objawy.
- wersja 2 - kość narasta zbyt mocno i uciska okoliczne nerwy - też do obalenia, bo dopiero co miałeś RTG i lekarz widział, że jest ok
- wersja 3 - pada kolejny poziom - też do obalenia, bo w przeciwieństwie do mnie, na pozostałych poziomach nie miałeś ani milimetra wypukliny, a to się nie psuje w takim oszałamiającym tempie, ty bardziej jak siedziałeś w domu i oszczędzałeś się z szaleństwami
- wersja 4 - reagujesz tak na zmiany frontów - o..... i tutaj jest to bardzo prawdopodobne. wiem że niektórych może śmieszyć to przyglądanie się pogodzie, ale blizny na nerwach mogą dawać różne objawy, właśnie w czasie zmian pogody. Gdzieś 2-3 dni przed sylwestrem było takie silne załamanie pogody, mocno wiało, szalało ciśnienie i praktycznie od tamtego czasu nie zdążył się jeszcze tydzień, żeby nie przechodził nad Polską kolejny front. Normalnie ciśnienie nie huśta się o 20-30 hPa w ciągu dnia, a ostatnio takie tańce były już kilka razy. Dlatego, nawet jeżeli w to nie wierzysz, zacznij obserwować, czy takie drętwienia nie wyprzedzają np. o kilka godzin lub 1-2 dni opadów, dużych zmian temperatury czy potężnych wiatrów. Co ci szkodzi spróbować? Wysiłek jest minimalny.
Jak dałeś rade doczytać do końca bez krzywienia się, to się uciesze :)
Asia
jeszcze coś a propos pogody. miałam tzw. powtórne leczenie kanałowe zęba z wypełnieniem na gorąco. Niby już było dobrze aż tu nagle 2 dni temu znów zaczął mnie bolec, a wczoraj przestał. Pobiegłam do mojego dentysty, zaczął mi ten ząb obstukiwać, naciskać, przytykać różne rzeczy - wszystko ok. no to pytam, co to mogło być? i wiesz co usłyszałam? leczenie było 2 tygodnie temu, wypełnienie na gorąco (300C) tydzień temu, w normalnych warunkach ząb już nie bolał ale przy zmianie frontu (!!!!!) świeżo leczone zęby, szczególnie te oparzone przy wypełnianiu korzeni, MOGĄ jeszcze jakiś czas reagować na pogodę, dopóki całkiem się wszystko nie zagoi. Co ty na to? bo według mnie parsknąłeś teraz z niedowierzaniem, co? To tylko zęby - tam wszystko goi się szybko, nie tak powoli jak nerwy.
Forumowicz
13-01-2012, 16:41:31

-wersja 3 - miałem delikatną wypuklinę ale z założenia odrzucam tą ewentualność bo pozabijam i niech nie próbuje mi mówić że....
-wersja 5 - zakwasy :)
Forumowiczka
13-01-2012, 16:43:31

już gadasz lepiej :)
dla relaksu polecam:
http://www.youtube.com/watch?v=aZBhyPiyeOs
w pewnym momencie trzeba zamknąć okienko reklam, bo zasłania napisy.
miłego oglądania, ja się popłakałam :)
gość
13-01-2012, 17:23:39

Siedzi baca na przyzbie, podchodzi turysta:
- Co robicie baco?
- A tak sobie siedzę i dumam.
- A to wy zawsze tak?
- Ni, ino jak mom czas.
- A jak nie macie czasu?
- To sobie ino siedzę.
Wypisz, wymaluj ! - Pudełko Nicości
Grunt to samokrytyka- facet świetnie i obrazowo wytłumaczył zasadnicze różnice
Vika- nie dołuj się, wszystko będzie dobrze. W sanatorium nabierzesz sił po zabiegu, odpoczniesz od codzienności, a zabieg jak mus to mus- jeżeli trzeba to zdrowie jest NAJ... przyjdzie słońce a z nim optymizm!
anTosia
Forumowicz
13-01-2012, 19:28:57

Jadą zakonnice na rowerkach przez las. Wszystkie zadowolone, uśmiechnięte.
Nagle siostra przełożona zatrzymuje wycieczkę i mówi:
- Koniec przyjemności siostry - zakładamy siodełka
Forumowiczka
13-01-2012, 19:50:28

widzę że znów "prostujesz kręgosłup" :)
Forumowicz
13-01-2012, 20:08:41

taaa tylko , który
Początkująca
13-01-2012, 21:30:09

Janusz chyba kiedyś pisał o przeszczepach kręgosłupa, ja też poproszę o zajęcie mi miejsca w kolejce. Na cito!
Asiu, piszesz,że boli Cię świeży martwy ząb. Mnie w taką pogodę łupią wszystkie zamordowane zęby, rwie mnie też ucho i pół twarzy. Kurczę, może też są martwe?
Niestety u nas jeszcze wieje
Joa
Forumowicz
14-01-2012, 08:03:33

Joa Ty się zastanów czy chcesz stać w tej kolejce bo tam tylko od małp przeszczepiają ja tam tez napisałem że chcę taki abym mógł na starość po drzewach poskakać
Jak Ty mogłaś zęby zamordować ?
Do dentysty przychodzi młoda kobitka:
- O, tu boli, panie doktorze, tu!
- Proszę usiąść, zaraz zrobimy rentgena, zobaczymy w czym problem.
- Oj, nie panie doktorze, tylko nie rentgena, jestem w ciąży!
- Ależ proszę się nie obawiać, to najnowszy model, całkowicie bezpieczny!
- Wie pan, z bezpiecznym seksem też się nacięłam.
Miłego dnia
ks Janusz
gość
14-01-2012, 08:17:44

Witajcie
Mam pytanie do Pań Szyjek.....
czy SEX wam służy,czy raczej szkodzi?
mi szkodzi i jestem tym faktem załamana....
pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: