Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
20-02-2014, 22:42:00

Ucisk na tetnice kregowa mieliście z tym problem ? Pozdrawiam pozna pora
Forumowiczka
21-02-2014, 07:00:56

Witajcie,
Zaglądam przypomnieć o naszym spotkaniu w Warszawie 8 marca, w sobotę.
Proponuję godziny popołudniowe, np. od 14.00.
Miejsce w centrum, ul. Śniadeckich 17, Cafe Manja.
Zadeklarujcie ostatecznie kto będzie na pewno, zrobię rezerwację :)
Spinka e-mail: myspine@gazeta.pl grudzień 2006 - operacja c6/c7 czerwiec 2009 - operacja c4/c5 neurochirurg - dr Arkadiusz Wilk
gość
21-02-2014, 07:48:50

beti rozumiem, że przy konkretnych ruchach szyją, np. przy przechylaniu głowy do tyłu ewentualnie jakoś w bok., tak? Miałam niby mieć tę przypadłość, wykonano USG tętnic do muzgowych, tak to się chyba nazywało, takie czynnościowe i jest ok, choć zawroty nadal mam.
Słońce dziś też na pomorzu, zapowiada się piękny dzień.
to miłego :)
Wtajemniczona
21-02-2014, 08:17:35

Dyskobolko wpisuję się na pustynną listę,tylko jak nas tyle pojedzie to jest ryzyko że zmienimy im klimat. Lubimy ciepło, to nasz przyjaciel niosący ulgę w ciężkich chwilach.
Szyjko74 na spotkanie na Dolnym Śląsku też się zapisuję, mamy piękne miejsca.
Piotr rozesłał pogodę , Wrocław skąpany w słońcu.
U mnie po tak długim czasie nareszcie dobrze. Jestem przykładem ze można cieszyć się życiem tylko trochę później. Następny poziom daje o sobie znać, ale jeszcze dam radę. Mam wyznaczony termin operacji na kwiecień, myślę że jeszcze powalczę rehabilitacją. Nie mam ochoty przechodzić jeszcze raz powtórki z rozrywki, nie teraz !!! Dzisiaj przymusowy spacer na pośredniak, ciekawe co zaproponują?
Pozdrawiam serdecznie tych przed i po i życzę udanego spotkania w Warszawie.
Dana 2009-08-03 - wypadek 2009-09-09 - pierwsze MRI zalecana operacja 2012-06-19 - drugie MRI 2012-10-29 - operacja C5/C6 i C6/C7 implanty stałe
Forumowiczka
21-02-2014, 09:04:00

spineczko startuje z potwierdzeniem uczestnictwa w spotkaniu
-dorotka ostroleka-juz zna szczególy
-zosia
Wtajemniczona
21-02-2014, 10:11:17

Spine 2014-02-21 08:00:56 Witajcie,
Zaglądam przypomnieć o naszym spotkaniu w Warszawie 8 marca, w sobotę.
Proponuję godziny popołudniowe, np. od 14.00.
Miejsce w centrum, ul. Śniadeckich 17, Cafe Manja.
Zadeklarujcie ostatecznie kto będzie na pewno, zrobię rezerwację :)
LISTA:
1 Dorota - Ostrołęka
2 Zosia - Warszawa
3 Ania - Siedlce
4
5
6
7
8
Ania artroplastyka C5-C6 grudzień 2013 implant ruchomy M 6
Początkująca
21-02-2014, 10:42:46

LISTA:
1 Dorota - Ostrołęka
2 Zosia - Warszawa
3 Ania - Siedlce
4 Bogna - Grabina
5
6
7
8
Początkująca
21-02-2014, 15:06:21

LISTA;
1 Dorota - Ostrołęka
2 Zosia - Warszawa
3 Ania - Siedlce
4 Bogna - Grabina
5 Lucyna- Ostrów Wielkopolski
6
7
8
Wtajemniczona
21-02-2014, 16:15:48

Mam nadzieję, że nic się nie wydarzy i uda nam się spotkać.Przesyłam listę dalej z nadzieja ,że się ktoś jeszcze dopisze...........Czytam was ale Ja obecnie nie mam problemów z kręgosłupem i nie bardzo jestem na topie medycznym.Pojawił się nowy problem z sercem ale jak wielu z nas ,ma inne współistniejące z kręgosłupem choroby...tak i Ja. Pozdrawiam całe forum
LISTA;
1 Dorota - Ostrołęka
2 Zosia - Warszawa
3 Ania - Siedlce
4 Bogna - Grabina
5 Lucyna- Ostrów Wielkopolski
6.Dorota(Ada)- Wyszków
ADA
gość
21-02-2014, 18:06:50

Witam Wszystkich.
Niestety mój maż przegrała walkę z rakiem zmarł w środę o 8.20.Byłam przy Nim razem z moja najstarszą córką,pomogłyśmy mu przejść na druga stronę.
Operacja 12.08 ,implanty C-5 C-6 stabilizacja przednia LFC Boże, użycz mi pogody ducha, abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić, odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić, i mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego. Becia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Dyskopatia c5/c6
Cześć, mam zdiagnozowaną dyskopatie szyjną c5/c6 z centralną prawostronną przepukliną dyskową. Od marca miałam 3 nawroty bólowe (2 x prawa ręka- blokada ruchu, zamieniająca się w promieniujący ból od karku łopatki do przedramienia ostatni nawrót wyszedł na ręce lewej razem z drętwieniem całej ręki- trwało to dobrych parę tygodni) od lat w nocy wybudza mnie drętwiejący kark z mocnym tępym bólem głowy (ciężkość głowy do tego stopnia, że aby wstać muszę złapać przedramionami głowę i się zerwać do góry) kiedyś podczas fizycznej pracy w nocy drętwiały mi obie ręce. Lekarz neurochirurg powiedział, ze kwalifikuję się do operacji. Mam 29 lat i nie wiem czy operować czy się jednak wstrzymać, co lepsze, czy robić i odczuć komfort życia (mam nadzieję) powrót do sportu, aktywne życie bez bólu, czy czekać nie wiadomo na co ( może ta przepuklina się wchłonie? jest taka szansa)
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
Bardzo proszę o interpretację wyników eeg
Bardzo proszę o interpretację wyników eeg mojego syna
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
Reklama: