Zosiu ! Dziękuje za odpowiedź ! Bardzo się boję konsultacji / operacji, jak sobie z tym dałaś radę??? Napisz koniecznie więcej o operacji na Szaserów, bardzo o to proszę...
Czekam !!![addsig]
21-01-2008 o 22:08, gość :
Hej Piranio
Czasu mam sporo bo od drugiej operacji nadal przebywam na świadczeniu rehabilitacyjnym.
Wiedza zdobywana sukcesywnie w miarę postępu choroby i własnych przeżyć![]()
To dobrze ,ze operacja może odbyć się w miejscu zamieszkania.
To istotny element biorąc pod uwagę ewentualną uciążliwość powrotu po operacji , możliwość w miarę szybkiego kontaktu z lekarzem w razie obaw, dojazdy na kontrolę.
Pozdrawiam
CZY JESTEŚ PRZEKONANA ŻE DOKTOR NIEDZWIECKI JEST DOBRYM LEKARZEM SKĄD MASZ TAKIE WIADOMOŚCI OD ZNAJOMYCH BO JA WIĘCEJ NIŻ PEWNE BĘDĘ MUSIAŁA PODDAĆ SIĘ OPERACJI 9MAM PRZEPUKLINE L4/L5 A OSTATNI MIESIĄC TO KOSZMAR JEST LEKKA POPRAWA BO WCZEŚNIEJ TO TRAGEDIA JEDNAK RANO Z TRUDEM MOGĘ USTAĆ NA PRAWĄ NOGĘ.CHCIAŁABYM ŻEBYŚ MNIE UPEWNIŁA W DECYZJI ZE OLSZTYN TO DOBRE MIEJSCE NA OPERACJĘ.POZDRAWIAM
17-05-2009 o 11:30, gość :
Bardzo dziękuję za odpowiedź odnośnie blizny. Mam jeszcze pytanko (pewnie będzie ich wiele zanim podejmę decyzję o operacji) - czy ktoś spotkał się z przypadkiem że po operacji kręgosłupa szyjnego (odcinek C5-C6) zostało coś uszkodzone i ktoś stracił czucie w nogach lub rękach? Z jakimi najgorszymi powikłaniami się spotkaliście?
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.