do Rafa
Moja przepuklina była tylno prawoboczna, z uciskiem nerwu prawej reki a po operacji zdarzało mi się, że w czasie snu drętwiał mi mały palec lewej reki.
Poza tym na 100% były na forum osoby, które po operacji miały bóle z drugiej strony, więc nie jest to nic nadzwyczajnego. Nie pamiętam teraz na który numer strony cie odesłać ale takie objawy były opisywane.
Ja też jakiś czas po operacji zaczęłam mieć nasilanie się dolegliwości, chociaż wcześniej ich prawie że nie było.
Może po prostu tak to przebiega, że ta opuchlizna do jakiegoś tam etapu się nasila a dopiero potem znów zaczyna wszystko wracać do stanu sprzed, czyli nieobrzękniętego.
Podsumowując- według mnie odpowiedź więcej cierpliwości, chociaż przyznaję się bez bicia, że ja tego testu wtedy (tzn w stosownym czasie u siebie) nie zdałam i zaczęłam panikować. Najgorzej było gdzieś tak parę dni przed twoją operacją. Ja miałam 4 października, ty coś na początku listopada, czyli apogeum to był chyba 4-5 tydzień PO.
Tak więc Raf, jeżeli powielisz mój los, to zdecydowanie musisz wykazać cierpliwość. Powinno się wszystko wycofać, chociaż przez jakiś czas jeszcze może się nasilać.
Trzymam kciuki
Asia
.