Dorka dwa poziomy mam. Nie pamiętam czy pisałam. Fajnie że już ćwiczysz
Nataleo 2020-11-10 23:18:26
Ala_Ala, jaką miałaś przerwę między jedną operacja a druga? Miałaś już coś na c5-c6 przed operacją czy dopiero później się popsuło?
Daagula 2020-11-12 11:50:33
Wiecie co jest najlepsze, są tu osoby które nawet dokładnie nie wiedzą co będą miały robione tylko tyle, że kręgosłup.
Dorka1616 2020-11-12 22:04:13
Moja rehavilitantka mówi tak, przychodzi pacjent na zabiegi po operacji. Ona pyta jaki był zabieg, odpowiedź -na kręgosłup, jaki rodzaj zabiegu-nie wiem. To pani powinna wiedzieć jakie mam mieć zabiegi na rehabilitacji. Ona proponuje cwiczenia, a nie, żadne ćwiczenia. Ja jestem po operacji i juz jestem zdrowy, tylko jakieś lampy niech pani da Poprostu ręce opadają, trudno im nawet przynieś kartę informacyjną ze szpitala. Naprawdę ludzie nie są świadomi. Wiadomo, nie każdy chce znać szczegóły zabiegu( to ja mam trochę świra) ale choć wiedzieć takie minimum
rupafin 2020-11-13 00:38:38A oglądałaś przed operacją filmy z takich zabiegów?Dorka1616 2020-11-12 22:04:13
Moja rehavilitantka mówi tak, przychodzi pacjent na zabiegi po operacji. Ona pyta jaki był zabieg, odpowiedź -na kręgosłup, jaki rodzaj zabiegu-nie wiem. To pani powinna wiedzieć jakie mam mieć zabiegi na rehabilitacji. Ona proponuje cwiczenia, a nie, żadne ćwiczenia. Ja jestem po operacji i juz jestem zdrowy, tylko jakieś lampy niech pani da Poprostu ręce opadają, trudno im nawet przynieś kartę informacyjną ze szpitala. Naprawdę ludzie nie są świadomi. Wiadomo, nie każdy chce znać szczegóły zabiegu( to ja mam trochę świra) ale choć wiedzieć takie minimum
rupafin 2020-11-13 00:38:38
oglądałaś przed operacją filmy z takich zabiegów?
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.