Gość 2019-07-21 09:53:18
juz pisalam wczesniej ze tak na dobre wszystko zaczelo sie od grudnua . Rehebilitacja mi pomagala ale powrot do pracy powodowal, ze wszystko wracalo😡 Lekarz i rehabilitant mowia ze te 6-8 tygodni to moga byc rozne rzeczy bo goja sie te tkanki , przed operacja neuro mowil, ze tak
od razu to mi nie przejdzie, potrzebna bedzie rehabilitacja . Ale ja mam wrazenie ze po rehab mi gorzej jutro mam wizyte to opowiem wszystko co i jak... i mam wrazenie ze rece mam troche jakby oslabione - co zauwazylam jedzac slonecznika😁 jestem nalogowcem slonecznikowym i zazwyczaj zjadam na raz - a tu po paru minutach zaczela mi praktycznie mdlec reka ! czyli ciezko mi trzymac rece w gorze po prostu... wiem ze oslabienie miesni po operacji jest ale szyi o innych miesniach nie slyszalam
. Na chwile obecna moge powiedziec ze na pewno po operacji ustaly calkowicie zawroty glowy i takie chrupanie w kregoslupie ( takie jakby wrazenie niestabilnosci ) Do pracy mialam
moc wrocic po 3 miesiacach ale czarno to widze... i chyba wole dluzej byc w domu bo jak wroce do pracy a dolegliwosci wroca to chyba sie zalamie! Pozdrawiam
wszystkich i zycze duzo sily psychicznej bo teraz sama widze ze jak pojawia sie podlamanie to jest naprawde ciezko to wszystko zniesc i cierpliwie czekac na powrot do zdrowia . Aga
Tomek