Aga, a jaki mialas obraz kregoslupa przed operacja jak dlugo zylas z tym bolem I czy probowalas rehabilitacji?
Gość 2019-07-20 08:51:07
czyli jednak zdarzaja sie ruchome implanty na NFZ ja tez wychodzilam z zalozenia ze lepiej wczesniejsza operacja niz pozniej kiedy sa juz uszkodzone nerwy . I cos jest na rzeczy z tymi nerwami i napieciem miesni bo u mnie to tez glowny problem , mydocalm - moj najwspanialszy lek - musialam niestety odstawic bo juz za dlugo bralam. Zazdroszcze Ci Gosciu ze od razu po operacji bol minal- u mnie ostry pooperacyjny bol tez juz minal, jestem 5 tygodni po ale czuje sie ogolnie rozczarowama moim obecnym stanem bo w zasadzie od 3 tygodni sie nie zmienia i nie jest to niestety tsk ,ze z kazdym dniem
lepiej. Nie biore przeciwbolowych ale caly czas czuje plecy, kark, szyje, rozne mrowienia, po spacerze 40 minut mi sie pogarsza... jedynie co glowa moge ruszac w zasadzie normalnie. Po rehabilitacji jest mi w zasadzie gorzej a najlepiej jak leze ( czyli nie uzywam zadnych miesni) Gdzie tu powrot do normalnego zycia ?? wiem ze to jeszcze wczesnie itd ale denerwuje mnie to ze jesli np
jednego dnia wstaje i jest dobrze wiec zaczynam byc troche bardziej aktywna w domu to potem dostaje po d... ie i nie wiem w sumie na co moge sobie pozwolic zeby sie nie pogorszylo🤬 Aga
Lucy0402 2019-07-22 22:25:27
Kawo co tam u Ciebie?
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.