Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
24-06-2011, 21:41:32

Treść zablokowana przez moderatora

gość
24-06-2011, 21:46:01

gość
24-06-2011, 22:50:58

Hej Silesia a co to za jezyk, obrzydliwe wulgaryzmy , nie zycze sobie takiego jezyka na forum.
gość
25-06-2011, 09:59:32

gość
25-06-2011, 11:09:26

Po co karmicie te trolle? Te mądrale jak ekshibicjoniści pokazujący ..... publicznie ,chcą nas zdenerwować, bo to je własnie cieszy.
Mam nadzieję,że kiedyś trafią tu nie z powodu chęci powygłupiania się, a wtedy, gdy zapadną na zdrowiu. Czego im szczerze życzę.
Forumowiczka
25-06-2011, 14:19:09

Zgłosiłam te beznadziejne wpisy do moderacji. Mam nadzieję, że w końcu ktoś się tym zajmie i usunie.

Tak, Szanowna Moderacjo?
Bo trochę mnie dziwi, że tyle to trwa.
Spinka
gość
25-06-2011, 15:07:53

Spine 2011-06-25 16:19:09 Zgłosiłam te beznadziejne wpisy do moderacji. Mam nadzieję, że w końcu ktoś się tym zajmie i usunie.

Tak, Szanowna Moderacjo?
Bo trochę mnie dziwi, że tyle to trwa.

Szanowna Pani,
Proszę zwrócić uwagę, że Forum Neurologiczne (www.forumneurologiczne.pl) jest związane z tematyką medyczną - a ja jestem lekarzem medycyny, specjalność neurologia i neurochirurgia. Więc moderacja nie może kasować moich fachowych wypowiedzi.
Proszę więc nie stwarzać nagonki na moją osobę.

Dziękuję i pozdrawiam
Dr Werona
gość
25-06-2011, 15:11:15

Gość 2011-06-25 13:09:26 Po co karmicie te trolle? Te mądrale jak ekshibicjoniści pokazujący ..... publicznie ,chcą nas zdenerwować, bo to je własnie cieszy.
Mam nadzieję,że kiedyś trafią tu nie z powodu chęci powygłupiania się, a wtedy, gdy zapadną na zdrowiu. Czego im szczerze życzę.

Bardzo mi przykro czytać Pani/Pana wypowiedzi. Ja nigdy bym nie chciał (niezależnie, czy darzę sympatią lub nie), by kogoś spotkały problemy ze zdrowiem.
Więcej szacunku życzę do innych użytkowników tego forum.

Pozdrawiam
Dr Werona
gość
25-06-2011, 17:08:58

Spinko,
rzeczywiście coś nie tak z działaniem Szanownej Moderacji.
Mnie się wymknął link do sąsiedniego forum i zaraz mój post znikł, a te, ewidentnie obrażające wszelkie poziomy umyslowe, trwają w najlepsze.
Nie chcę uzywać epitetów, choc zasób słów mam dość obszerny, jednak pod nosem sobie mruczę czytając wpisy niejakiego Dr Werony. Gdyby był takowymż, to wiedziałby, że tytuły naukowe piszemy malymi literami, jeśli nie znajdują się na początku zdania. Nie wiem, może to jakaś skandynawska nowomoda.Chyba, że Dr to nazwisko albo imię
Byłżebyś uprzejmy, Szanowny Werono, podać jakieś teksty zródłowe na temat tej niewątpliwie obiecującej metody? Jako zywo, przekopałam na wszelki wypadek zasoby intrnetowe i ciemność widzę.
Pan nie życzy swojemu przedmówcy, by go spotkaly problemy ze zdrowiem. Jak sie to ma do strojenia sobie niewybrednych żartów z nas? My, jak Szanowny Pan zauwazył, staramy sie tu trzymać jaki taki poziom kultury i nie poniżamy sie wzajemnie.
Widzę zresztą, że mamy tutaj wysyp doktorów - "dr implant" się pojawił, bredzący coś w dialekcie istnie kosmicznym, bo ja po rocznych zajęciach z dialektologii za nic ni potrafię go /dialektu/ przyporządkować do czegoś sensownego. Nie wiem, może się cos zmienilo od czasu, gdy studiowałam, bo leciwa kobieta jestem
Może, Drogie Szyjki, nie powinnyśmy się wtrącać do tego wysublimowanego dialogu Doktorów, niech sobie gwarzą na zdrowie.
"Cum dormiente loquitur, qui enarrat stulto sapientiam"
I to by było na tyle, drogi Doktorze, że pozwoilę sobie zacytowac innego klasyka, tym razem rozrwywki
Pozdrawiam
to ja, Ania znana jako amadobo
Forumowiczka
25-06-2011, 17:46:15

Aniu, dobrze mówisz. Toteż nie wtrącam się i nie rozmawiam z doktorami, tylko zwróciłam się do moderacji. Jeśli taka tu istnieje

"Ja jestem lekarzem medycyny" Hahaha! I co z tego? A ja jestem użytkownikiem forum i kto jest lekarzem a kto nie jest zupełnie mnie tu nie obchodzi
Coś jest zrozumiałe, logiczne i chce się to czytać albo coś nie jest. I nie każdy umie się wypowiadać a już na pewno pouczać innych

Anusia, buziaki
Spinka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: