Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
07-06-2011, 08:24:18

Hej Halinko!
Cieszy mnie fakt ,że Twoja obecna kuracja jest skuteczna.
Pomyślimy o tej terapii jak mój Edward-szyjka powróci z kuracji w Popielówku.
Pozdrawiam Cię serdecznie i wykreśl ze swoich koleżanek tę jedną, jedyną mielopatię.
Wiesia.Miłego dnia.......
gość
07-06-2011, 08:28:56

Spinko przepraszam to Pirania jest założycielką forum.
Coś mi się pokręciło ...
Kciuki trzymam już od dziś pa
Wiesia
Początkujący
07-06-2011, 14:56:47

Witam, dla wszystkich zainteresowanych budowa kregoslupa - i nie tylko- podaje link do strony z virtualnym pacjentem do ktorego ciala mozna "wejsc" w technologi 3D. Ciekawi cie konstrukcja, ktora nam szwankuje?? mnie ciekawi od nie dawna . Milej zabawy szyjki i piersiowki. http://www.healthline.com/human-body-maps/seventh-cervical-vertebra/male#1/4
Początkująca
08-06-2011, 09:52:20

Witam wszystkich, mam na imię Magdalena jestem z Krakowa jestem siódmą dobę po operacji kręgoslupa szyjnego z implantacja na jednym poziomie ,cieszę się,że taka spoleczność istnieje i mam nadzieję,ze przyjmiecie mnie do swego grona jako pelnoprawną dyskmankę
Początkujący
08-06-2011, 17:39:16

Witam Magdaleno, napisz kilka slow jak sie czujesz, co sie stalo z szyja i kiedy. Ktory poziom.? Bardzo ogolnie bez szczegolow. Jakie zalecenia. Moze ktos skorzysta z informacji. Zdrowia zycze i pozdrawiam.
gość
09-06-2011, 06:48:41

gość
09-06-2011, 08:26:31

Magdaleno...:)..
Tutaj znajdziesz życzliwe osoby...

Szybko wracaj do zdrowia.....

Pozdrawiam Ciebie....i Wszystkie Drogie Szyjki...oraz żonę Pana Szyjki...czyli Wiesie..:))

Halina z mielopatia....:)

Miłego dnia....:)
Początkująca
09-06-2011, 10:50:02

Witam ponownie!
Przede wszystkim pozdrawiam Magdę i życzę jej szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!!!!!
Napisz więcej o stanie twego kręgosłupa, bo ja jestem jeszcze przed.......
Nadal jestem w wielkiej rozterce co do operacji, nadal pytam....Wczoraj byłam w Radomiu u mojego Pana rehabilitanta, którt uratował mi lędźwiowy, trafiłam do niego ponad trzy lata temu jako "trup "-to jego stwierdzenie.Nie wiem jakie tam miałam spustoszenia, bo żaden z odwiedzanych lekarzy nie zasugerował, aby przy takich bólach wykonać rezonans,posiadałam tylko stare RTG.Rtg-wiadomo...żadnych szczegółów które wychodzą na rezonansie.Ale zdaje się, że musiałam mieć niezłą przepuklinę. bo wyłam z bólu,Teraz na lędźwiowym też mi wyszła, ale myślę, że rehabilitacją utrzymam ten stan. Człowiek wyprowadził mnie na prostą,jeśli chodzi o lędźwiowy,do szyjnego mało się wtrącał, od czasu,do czasu, bo szyjny, aż tak bardzo mi nie dokuczał.Owszem bolał pioruńsko, sztywna chodziłam,ale w porównaniu z lędźwiowym to był pikuś.....Teraz mam problemy z szyjnym,pisałam wstecz parę dni temu,i skierowanie na opercję,ale nadal mam opory.Wczoraj mój Pan reahabilitant obejrzał rezonans i mówi:nie spiesz się do noża....No i sytauację mam taką, że totalnie ogłupiała i zdezorientowana idę jeszcze we wtorek do dr Wilka na ostateczny werdykt.
Pozdrawiam i czekam jeszcze na zdanie Zosi, tak jak sugerowała mi Jadzia..
Małgosia
Forumowiczka
09-06-2011, 16:38:17

Gość 2011-06-07 08:14:40 Witajcie Szyjki:)

Dzisiaj w zasadzie widząc Spinkę..zwracam sie do NIEJ!
Dziękuję Tobie za wszystkie "dobre Rady"...Tak jak i Zosi ..mam dużo do zawdzięczenia...Wiem.. i staram sie żyć jak podpowiadacie...
A miałam też przyjemność poznać Was na zdjęciach!...Fajne młode Dziewczyny... i tyle wiadomości i Życzliwości...
Dziękuję.... z całego serca....

Halina z mielopatią.....
serdecznie pozdrawiam..:)

Halino, dziękuję bardzo ze te miłe słowa. A Ty - czy dołączyłaś swoją fotkę do naszego albumu na fotosiku? Dość dawno tam nie zaglądałam... Jeśli nie - może chciałabyś dać się nam poznać - to znaczy pozwolić abyśmy zobaczyli jak wyglądasz?

Wiesiu, dziękuję również Tobie.
Na pewno odezwę się po kolejnej wizycie w sądzie. To już jutro o 10. Liczę na Wasze mentalne wsparcie

A teraz zwracam się do Małgosi:

Małgosiu, nie wiem czy pamiętasz, że Zosia jest na turnusie rehabilitacyjnym w Konstancinie i nie ma dostępu do internetu.

Jeśli chcesz - napisz do mnie:

myspine@gazeta.pl

i podaj swój numer telefonu.

Postaram się skontaktować Cię z Zosią telefonicznie

Do dr AWilka idź bez obaw.
To dobry specjalista i miły człowiek.
Spinka
gość
10-06-2011, 12:39:04

Dzień dobry, bardzo proszę o pilną odpowiedź 22.06 moja mama będzie miała operacje kręgosłupa szyjnego dwa lub trzy poziomy to zależy od stanu kości. lekarz nie kazał robić świeżego rezonansu a ostatni jest z przed roku. mnie dopadły wątpliwości a czasu zostało mało. Mama będzie operowana w szpitalu bródnowskim, czy ktoś wie jakie tam są warunki, procedury. Proszę doradźcie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: