Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
26-06-2018, 05:11:22

Miałam operacje kręgosłupa szyjnego 21.05.2018 a w tej chwili jestem jak nowo narodzona. Ludzie trzeba się oszczędzać wiadomo ale trzeba żyć normalnie. Wiadomo są ograniczenia ale bez przesady żeby czajnikia nie można było podnieść. Nie straszyć tu ludzi ja gdybym drugi raz miała się zdecydować na operacje to bez zastanowienia. Strach ma wielkie oczy
gość
26-06-2018, 05:14:17

Pan który ma operacje w czwartek niech idzie bez wachania naprawdę warto
gość
26-06-2018, 07:57:48

Nikt nikogo tu nie starszy. To forum jest żeby wymieniać się doświadczeniami. Podzieliłam się swoim doświadczeniem. Ja akurat nie mogłam dźwigać.Trudno tak miałam,że duży kubek, czajnik wywoływał u mnie ciągnięcie i drżenie ręki. Uważam na siebie, bo lekarz zabronił MI( akurat mi) dźwigania czegokolwiek.Tu na forum wiele stron wcześniej ludzie stworzyli kodeks szyjek.Warto przeczytać. A poza tym każdy kto czyta to forum wie, że operacja ratuje nas od ... Ból i konsekwencje, gdyby się nie zoperowało są straszne.Powtarzam każdy przypadek jest inny, ale operacja bez względu na wszystko wychodzi na plus.Mi po operacji to forum bardzo pomogło, bo wiedziałam, że jak coś drętwie czy boli to widocznie ma prawo tak jeszcze być zanim wszystko się zregeneruje. Też bałam się operacji, ale nie czekałam, skoro lekarz powiedział tryb natychmiastowy. Przełamcie strach i nawet się nie zastanawiajcie nad operacją.
Początkująca
26-06-2018, 07:59:39

Początkująca
26-06-2018, 08:02:24

ja jestem przed operacja od 4 lat mimo gorszego mri -dyskopatia cC4C5 z modelowaniem worka i uciskim na oba korzenie dyskopatia L4L6 z uciskim na korzenie -stan po wypadku komunikacyjnym-dziś po uciskach nie ma śladu -mimo że od 3 neuro też słyszłam o wózku
gość
26-06-2018, 12:47:11

Tutef cud jakiś czy rehabilitacja Ci pomogła?
gość
26-06-2018, 12:50:03

Jakiego lekarza neurochirurgia polecacie w Olsztynie lub Trójmieście do operacji bo tata ma niedowład nóg a teraz i rąk
gość
26-06-2018, 13:33:47

Kazdy ma inne objawy,kazdy przypadek jest inny I nie mozemy kogos namawiac na operacje albo radzic zeby zrezygnowaly. Dzielmy sie tylko swoimi przezyciami a kazdy zaintetesowany musi podjac sam decyzje. Namawiajac na to czy na to mozemy zrobic komus krzywde I co wtedy? Tu nie ma reguly wiec pomagajmy my juz po operacji tym ktorzy maja pytania I sa zagubieni. Kazdy z nas byl w takiej sytuacji I kazdy musial podjac jakas decyzje. Mnie pomoglo to forum I to bardzo wiec warto go czytac . Sa tu rozne historie I mozna czytajac je przygotowac sie na to co nas moze czekac. Warto dowiedziec sie jak to bylo u innych bo lekarze niewiele mowia .pozdrawiam wszystkich po I przed operacja.Lilka
gość
27-06-2018, 08:53:48

Pani Lilko proszę czytać ze zrozumieniem, bo tu nikt nikogo nie namawia, a nikt nikogo nie odwodzi od operacji. Ludzie dzielą się swoim doświadczeniem jak słusznie pani zauważyła.
gość
27-06-2018, 09:32:12

Doktor Kowalina z Elbląga ponoć niezły .
W Olsztynie nie słyszałam.
W Gdańsku słyszałam o słoniewskim ale zdania mocno podzielone.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: