Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
05-11-2019, 21:59:00

Kawo, niby obcy a popatrz jak bliscy przez wspólnotę "obcych" w organizmie i podejście :)
We mnie to nie koniec obcych, mam ich więcej w różnych miejscach. Ktoś się zaoferował że dorobi pilota i będę zdalnie sterowana:) Byleby bateria w pilocie za szybko nie padła.
Karaaa, ale ile książeczek możecie wspólnie poczytać, i wytulić się do oporu:) Jakoś tak było o plusach dodatnich i plusach ujemnych:) Szukaj dodatnich:) A może już się nie przydarzy taka okazja do dłuuugiego wypoczynku, rób zapasy na przyszłość:) Z.
Forumowiczka
05-11-2019, 22:04:58

Mój Mały to taki przytulasny jest...non stop na mnie włazi...całuje mnie po rękach, nogach, twarzy ♥️ i oczywiście co noc śpimy we czwórkę bo jakoś magicznie i bezszelestnie i on, i córka przychodzą....i tak już ze 3 mc budzę się jeszcze bardziej połamaną niż się kładę 😜
Początkująca
06-11-2019, 10:34:43

Przez tydzień był mąż, ale niestety ktoś musi pracować :) Tak więc młodą ja ogarniam z przedszkolem, zajęciami itp bo mąż późno wraca. Mam to szczęście że moja młoda to spokojna i bardzo pomocna dziewczyna. Wie że ja wielu rzeczy nie mogę. Pomaga mi jak tylko potrafi (podajemi ubrania, ubiera skarpety, zapina buty)
Pewnych rzeczy nie robię zupełnie. Mąż ogarnia zakupy, rozkładanie ich po szafkach. Wieszanie, ściąganie prania. Też dla niego zostają gary do mycia i sprzątanie. Robi jak umie, a ja udaje że nie widzę tego wszechobecnego rosnącego nieporzadku, ciap na lustrach, kaflach, meblach :) Góry prasowania rosną, chyba też mąż będzie musiał się nauczyć
Forumowiczka
06-11-2019, 12:38:55

karaaa30 2019-11-06 11:34:43
Przez tydzień był mąż, ale niestety ktoś musi pracować :) Tak więc młodą ja ogarniam z przedszkolem, zajęciami itp bo mąż późno wraca. Mam to szczęście że moja młoda to spokojna i bardzo pomocna dziewczyna. Wie że ja wielu rzeczy nie mogę. Pomaga mi jak tylko potrafi (podajemi ubrania, ubiera skarpety, zapina buty)
Pewnych rzeczy nie robię zupełnie. Mąż ogarnia zakupy, rozkładanie ich po szafkach. Wieszanie, ściąganie prania. Też dla niego zostają gary do mycia i sprzątanie. Robi jak umie, a ja udaje że nie widzę tego wszechobecnego rosnącego nieporzadku, ciap na lustrach, kaflach, meblach :) Góry prasowania rosną, chyba też mąż będzie musiał się nauczyć
Szacun, że dajesz radę 👍 my matki to jednak faktycznie nie możemy chorować 😜 tu Cię boli, drętwieje itp...a jednak 3 tyg po operacji jesteś non stop na chodzie !!! Nie wiem jak będzie u mnie, mam nadzieję, że też dam radę... oczywiście babcie pewnie będą pomagały, ale wiem, że to łatwe nie będzie...i jeszcze to IV piętro bez windy
Forumowiczka
06-11-2019, 12:41:11

Mój mąż na szczęście prasuje częściej niż ja 😂 ale u mnie w domu tylko ja widzę, jak coś leży na podłodze...papierek, chusteczka, gumka do włosów, kredka...no cokolwiek...dla nich wszystkich to może leżeć tam miesiącami...tylko ja się po to schylam !!! Mam nadzieję, że to się zmieni bo czarno to widzę 😜
Forumowiczka
06-11-2019, 12:42:46

Hmmmm....mógłby kurde ktoś dołączyć do forum kto jest jeszcze przed operacją tak jak ja 😜 byłoby mi raźniej....Wy na szczęście macie to już za sobą...a ja bidna sama tu czekam 😜
Forumowicz
06-11-2019, 16:24:16

Bidusia81 2019-11-06 13:42:46
Hmmmm....mógłby kurde ktoś dołączyć do forum kto jest jeszcze przed operacją tak jak ja 😜 byłoby mi raźniej....Wy na szczęście macie to już za sobą...a ja bidna sama tu czekam 😜
Czy nie miałaś być już dziś w szpitalu ??? ( czy mnie się coś pomerdało).
Forumowiczka
06-11-2019, 17:08:54

kawo 2019-11-06 17:24:16
Nieeee...6 grudnia mam się zgłosić na oddział ;)
Forumowicz
06-11-2019, 17:17:11

Bidusia81 2019-11-06 18:08:54
kawo 2019-11-06 17:24:16
Nieeee...6 grudnia mam się zgłosić na oddział ;)
hmmm, wiedziałem że 6 tylko miesiąc mi się pomylił.
Forumowiczka
06-11-2019, 17:30:46

Jeszcze miesiąc luzu względnego XD....ale mnie dziś głowa boli standardowo prawa strona i za oczodołem... oczywiście zapomniałam wykupić prochy od migreny

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
gość
Ucisk w głowie, co to może być?
Jestem mężczyzną, mam 26 lat i od jakiegoś czasu odczuwam dolegliwości w lewej części głowy. Odczuwam je w zasadzie cały czas, raz mocniej, raz słabiej. Na szyi z tyłu po lewej stronie mam guzki, które zmieniają swój rozmiar. Lekarz rodzinny mówi, że to mogą być mięśniowe zgrubienia od złej pozycji, ale... mam szumy uszne właśnie promieniujące jakby od tej szyi na głowę, szczególnie przy odchylaniu głowy w prawo. Odczuwam ucisk w głowie z lewej strony, w skroni i na czubku głowy, a także w oku (okulary, większa wada wzroku w lewym oku). Słyszę czasem pukanie w lewym uchu, takie pulsowanie. Ból głowy nasila się czasem przy nachyleniu, niekiedy odczuwam takie ukłucie lub uczucie ciepła bez zmiany pozycji. Zdarza się też mgła mózgowa. Badania krwi, moczu, ciśnienie, EKG, echo serca, tętnic szyjnych, badania okulistyczne - wszystko w normie. Lekarz rodzinny nie widzi powodu do skierowania do neurologa, twierdzi, że to problemy związane z przeciążeniem kręgosłupa - mam pracę głównie siedzącą. Czy to może być tętniak? Mam też problemy stomatologiczne, czy to może być od tego?
Reklama: