Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
04-09-2009, 12:37:00

Matko, to jak tu spać??? Przy łóżku trzeba mieć podręczną półeczkę z różnymi rodzajami poduszek jak na boczek, to biorę zielona, jak na wznak, to wałeczek, jak na brzuchu, to jeszcze coś innego...tylko co na to współmałżonek??? i ile to trzeba wykonywać ruchów w nocy???
Widzisz Janusz, jak tu nie machać rączkami...
Łaziłam dzisiaj po różnych forach dotyczących kręgosłupów i ...załamałam się...operowani mają być ludzie, których kręgosłupy są 100 razy zdrowsze od mojego , ciekawe ile mnie jeszcze czeka operacji ...cholera coś mnie dopada, to chyba ta pogoda tak na mnie wpływa, a nawet napić się nie mogę !!!!
Renata
gość
04-09-2009, 13:00:00

Oj oj jak tu nie machać rączkami dziwne skojarzenia i z tymi podusiami też a ja tam pić mogę ale wino mszalne i jak zwykle znowu wpadł mi bardzo brzydki kawał do głowy
Do pewnej prowincjonalnej parafii przyjechała siostra zakonna i wieczorem proboszcz oświadcz jej ze nie ma gdzie ją położyć na noc bo on sam śpi z organistą ale maja bardzo szerokie łózko a siostra między nimi może swobodnie spać lecz gdy już znaleźli się w tym łóżku księdzu i siostrze się zachciało no ale co zrobić z tym organistom postanowili że poczekają aż zaśnie dla sprawdzenia ksiądz wyrwał mu jeden włosek łonowy organista ani drgnął więc załatwili co mieli załatwić i rano na mszy ksiądz śpiewa oby było więcej takich dni jak dzisiaj a organista z chóru mu odśpiewuje to byś mi wszystkie włosy z h ,,, powyrywał

No i jak tu pisać o poważnych sprawach? Janusz
Forumowiczka
04-09-2009, 13:07:00

Ekhm... takie są efekty gdy na forum są same SZYJKI i jeden SZYJEK ... co by się działo gdyby było odwrotnie ?
04-09-2009 o 14:37, gość :
Matko, to jak tu spać??? Przy łóżku trzeba mieć podręczną półeczkę z różnymi rodzajami poduszek . jak na boczek, to biorę zielona, jak na wznak, to wałeczek, jak na brzuchu, to jeszcze coś innego...tylko co na to współmałżonek??? i ile to trzeba wykonywać ruchów w nocy??? Łaziłam dzisiaj po różnych forach dotyczących kręgosłupów i ...załamałam się...operowani mają być ludzie, których kręgosłupy są 100 razy zdrowsze od mojego Renata

Renata, odezwię się do Ciebie na priv bo mam sprawę... towarzyską . Spinka
Spinka
gość
04-09-2009, 13:39:00

Będziemy razem spać??? Dawaj na priv
gość
04-09-2009, 14:13:00

Renatko dlaczego nie możesz biedaczko pic , bierzesz jakieś leki ????????
Wyprawa do kina się udała "Miłość na wybiegu " typowy baski film a ładną muzyką , ale treść taka sobie. Nie byłam już dawno w kinie i dzisiejsza przedpołudniowa wyprawa mi się podobała , mało ludzi spokój cisza(może było z 10 osób albo może i nie) .
Teraz siedzę z kawką i rozmyślam co by tu robić.Pozdrawiam Gosieńka
gość
04-09-2009, 15:07:00

Gosia napisz do mnie bo ja jestem słomiany wdowiec
gość
04-09-2009, 15:24:00

Wiecie, że jak przeprowadzi się proste zawarte w granicach kraju , biegnące od granicy do granicy w zależności, z której strony Polski kto mieszka ,z każdego miasta z którego piszą ludzie na forum, to środek wypada w trójkącie Łódź, Kalisz, Złoczew a może to jest miejsce gdzie wszyscy po operacji z dyskopatią kręgosłupa powinni się spotkać i na miejscu podzielić się uwagami ,dotyczącymi okresu po operacji, rehabilitacji i dochodzenia do sprawności. Można było by wydać taki poradnik oparty na doświadczeniu nas wszystkich.............. Ale marzenia to tak dla odskoczni od przykrych spraw.
ADA
gość
04-09-2009, 18:10:00

Najlepiej zaś załatwić sobie grupowo jeden termin rehabilitacji w jakimś fajnym szpitalu i mieć trzy tygodnie na wzajemne dogłaskiwanie szyjek
to ja, Ania znana jako amadobo
Forumowiczka
04-09-2009, 18:53:00

04-09-2009 o 15:39, gość :
Będziemy razem spać??? Dawaj na priv

To Ty Renata? Jutro napiszę. Jeśli komputer pozwoli bo zaczął szwankować.
ADA... porozmawiam z Komitetem Zarządzającym.
amadobo - masz na myśli wspólny turnus w sanatorium?

Spinka
Spinka
gość
04-09-2009, 19:00:00

Nie mogę pić !!!! Gosieńko, biorę jakieś paskudne prochy na neuropatię i tam (w ulotce) stoi jak wół napisane, że nie wolno pić, co halucynacje mogą być, hihihi ...

Spina, czekam na priv, wchodzę co chwilka, a tu cisza!!! Rozmyśliłaś się????

Jestem za zbiorową rehabilitacją...tylko kto da radę głaskać (czytaj: rehabilitować) tyle damskich szyjek???? Naszym męskim szyjkom mogą ręce odmówić posłuszeństwa

Renata

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: