Witaj Tamaro w naszym skromnym gronie miło Ciebie gościć na naszym forum mam nadzieję że zostaniesz tu z nami bo jesteśmy mili i serdeczni dla siebie w obliczu własnych cierpień i bóli znamy to na wskroś . Widzę że gdzieś w środku ciebie zaszły pewne zmiany zbyt często używasz słowa śmierć no i wiek tak strasznie podeszły całe 40 wiosen pomyśl co to jest w obliczu wieczności Na pewno jesteś w tej chwili zła na cały świat że Ciebie to dopadło zadajesz sobie pytanie dlaczego na mnie to trafiło tej odpowiedzi zapewniam Ciebie nie usłyszysz bo my wszyscy nie znamy na nie odpowiedzi .
Dobrze było by byś pomyślała nad operacją jeśli lekarze tak sugerują nawet po operacji świat się nie kończy żyjemy i mamy się dobrze są dni gorsze i lepsze jak w życiu nie dopuść do zmian neurologicznych bo potem jedynie może trwać długo takie leczenie a i efekty mogą być już mierne lub nie będzie ich już wcale decyzja jest Twoja i tylko twoja my możemy jedynie pomóc Tobie w przekazaniu własnych doświadczeń i odczuć pomożemy w ciężkich chwilach wspierając Ciebie duchowo lecz pełne wyleczenie lub poprawa stanu obecnego zależy tylko od Twoich zachowań i oszczędzania siebie .Pozdrawiam Janusz
Aniu ja modlę sie za nas wszystkich by każdy nadchodzący dzień był dla nas lepszy zdrowszy i sam proszę o taką modlitwę. Pozdrawiam Janusz