Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
01-09-2009, 20:27:00

Janusz jak mogłeś SEKS jest najważniejszy na świecie hahahahah ale się uśmiałam.
Renatko ja ja ja wariat, nerwus, szałaput i wiele innych epitetów by się tu nasuwało wytrzymałam. A cofnij się o kilka tygodni na forum co ja wypisywałam . A zobacz Renatko wszystkiemu dałam rade a ile razy płakałam i pisałam do Janusza na swego męża ze leń itp.A jakoś wszystko wytrzymałam i dałam radę. Bo Zosia i Janusz mi wytłumaczyli tak pięknie ze wszystko do mnie dotarło wiec leż Renatko pachnij i uprawiaj seks bo można nawet w kołnierzu uwierz mi , sprawdziłam to . Nic niech nie będzie Ciebie wstanie wyprowadzić z równowagi . Pozdrowionka Gosieńka
gość
01-09-2009, 20:41:00

Gosiu Sex najważniejszy?Przecież nie dla księdza ale dobrze siedzi sobie dwóch strych i lekko głuchych księży jeden z nich zagaja księże prałacie kiedy zniosą ten celibat - odpowiada prałat my się już tego nie doczekamy ale nasze dzieci .
no można uprawiać sex w zabezpieczeniu i mam na myśli kołnierz by zbyt mocno nie ruszać głowa

dość Tych moich wywodów życzę wszystkim bezbolesnej nocy i kolorowych snów by jutrzejszy dzień był lepszy od mijającego
gość
01-09-2009, 21:48:00

Gosieńko, chodzi o to, że m ój mąż nie jest wcale leniem, robi jak wariat wszystko, a ja szukam sobie roboty...po zakupy chodzę z kasą, a on wszystko targa i sprawdza, czy moja torebka (Janusz wyjęłam z niej książki i litry perfum i tony pudru , tak jak ksiądz przykazał) nie jest zbyt ciężka, a ja już wymieniłąm torebkę na taką małą, że ledwo mi się telefon mieści

A co do seksu, hmmmmmm mówicie, że z kołnierzem można....pomyślę...

Śpijcie już, a nie tylko o seksie i o seksie!!!!

Renata
gość
01-09-2009, 21:53:00

przepraszam ale jeszcze jedna istotna rzecz. Spotkalem sie dzisiaj ze znajomym lekarzem (neurochirurg ale nie praktukujacy w tej specjalizacji od lat) leczy sportowcow i takie tam. Powiedzial jedna wazna rzecz: ze schorzeniami kregoslupa (umowmy sie dla uproszczenia ze z takimi jak moje) zaleca sie jako rehabilitacje:
1. spacery
2. taniec
3. seks
Wiec mamy opinie fachowca i to w dodatku zaufanego !

Ide po zone
Początkujący
01-09-2009, 21:54:00

sorki to pisal Bartuzi
Bartuzi
gość
01-09-2009, 22:16:00

A mnie jak "dół" pobolewa.to patrzę znacząco na mojego slubnego i często tabletki na bolenie lykać nie muszę
to ja, Ania znana jako amadobo
gość
02-09-2009, 04:56:00

Bartuzi gdzie spotkałeś takiego neurochirurga to ja swojego zamienię na Twojego bo ten mój musi mi bajki wciskać czyli jak piszesz piwo panienki i taniec. może to i dobre lecz w moim wieku serducho może nie wytrzymać a nie chciał bym by ktoś powiedział ale mioł pikną śmierć nie lubię zazdrości .

Amadobo Bardzo fajnie jak nie musisz brać tabletek jak patrzysz na ślubnego to ciesz sie że jeszcze na Ciebie tak działa jak afrodyzjak .

Droga Renato to usprawiedliwienie z torebką i tak nie zwolni Ciebie od pokuty machania łapkami nadal myślę jaką pokutę Tobie zadać obiecuję że napewno napiszę co Ciebie czeka.

Dzisiaj ja miałem fatalną noc boliło mnie tu i tam i teraz jestem jak wymoczek nawet mi łapki po klawiaturze nie chcą latać Pozdrawiam wszystkich życząc miłego spokojnego dnia Janusz
gość
02-09-2009, 06:42:00

Widzę że to nasze forum z powodu szkoły umilkło nawet nasz ranny ptaszek milczy czyli Spinka Pozdrawiam J
gość
02-09-2009, 07:08:00

Widzę ze nowy temacik mamy na forum SEKS, super .
Janusz wypróbuj sposobu Ani i popatrz czule na żonę i może nie będzie bolało.
Renatko masz nakaz leż i pachnij i nie szukaj na siłę pracy jeszcze się napracujesz , masz takiego wspaniałego męża .
Ja tez ze swoim jeżdżę na zakupy i on nie dosyć ze dźwiga to jeszcze płącił i w poniedziałek narobił mi wstydu w markecie . Rachunek wynosił prawie 400 zł i mój mąż pytała się pani dwa razy czy napewno się nie pomyliła . Ciągnęłam go za rękaw bo wiedziałam ze wszystko jest ok . Panowie myślą(nie wszyscy oczywiście) ze 100 zł pełny koszyk i jeszcze powinna być reszta .Opowiadam teraz to w rodzinie jak dowcip , mój do tej pory nie miał zielonego pojęcia ile kosztuje żywność. Zawsze sama jeździłam po spożywkę jedynie przed świętami brałam męża do pomocy.
Ja dzisiaj jadę do swojego neurologa zobaczymy jakie ona będzie miała dla mnie wskazówki.
Spinka pewnie wyprawia dzieci do szkoły albo nas już nie lubi.
Pozdrawiam wszystkie szyjki .Gosieńka
gość
02-09-2009, 07:53:00

Witam!!!!!!!!! wszystkich wczoraj po kiepskim dniu dziś jest zdecydowanie lepiej, trochę bolą mnie ramiona ale to szczegół, w końcu jestem 2 tygodnie po operacji i ma prawo coś tam boleć. Widzę ,że mamy nowy temat na forum bardzo wdzięczny SEKS - bez którego życie było by mało atrakcyjne - jestem za ( w kołnierzu również się da).
Mój mąż oswoił się z myślą ,że teraz dom na jego głowie, jeszcze zostało mu trzy dni opieki nad moją osoba i będzie mi go brakowało, bo autentycznie nic mnie nie obchodzi ,on dzielnie wszystkim się zajmuje , nawet przygotowaniem posiłków czego bardzo nie lubi.Od poniedziałku wraca mój syn z obozu i on przejmie obowiązki męża ,myślę że może być gorzej Pozdrawiam ADA

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: