Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Forumowiczka
02-09-2009, 10:22:00

02-09-2009 o 08:42, gość :
Widzę że to nasze forum z powodu szkoły umilkło nawet nasz ranny ptaszek milczy czyli Spinka Pozdrawiam J

Proszę Księdza, ja nie milczę, ja myślę... i muszę wyznać, że myśli mam grzeszne... za tym idą bardzo grzeszne sny. Już sprawdziłam, że miewam sny prorocze... co to będzie ?!

Spinka
Spinka
gość
02-09-2009, 10:35:00

Spinka jak juz masz takie bardzo grzeszne sny to zapraszam do spowiedzi na priv dobrze że ja te uszy sobie podleczyłem

no tak ale to forum nie jest na temat seksu a kręgosłupa mimo że to wdzięczny temat Pozdrówki J
gość
02-09-2009, 10:51:00

SEKS - bez którego życie było by mało atrakcyjne - jestem za ( w kołnierzu również się da). - ADA ależ Ty rymujesz a tak na marginesie JUŻ próbowałaś???? 2 tyg. pop operacji???? ja jestem 3 tyg. i jakoś trochę mam pietra

Janusz, przyjmę pokutę ze skruchą...tak zawiniłam, a tak bardzo się starałam...ale poświeciłam sobie trochę soluxem (nie mylić z seksem ) i jakoś ból ustąpił ale p*** po zastrzykach trochę boli

Pozdrawiam słonecznie
Renata
gość
02-09-2009, 10:55:00

Spinko, dostałam od neurochirurga pewne lekarstwo, na moją neuropatię...matko jedyna budzę się rano i sama się śmieje z moich snów, a bywają naprawdę różne, dziwne, niesamowite...taki mały odlocik i całe szczęście, że nie są prorocze...

no chyba, że byłyby to numerki totolotka, dodam - szczęśliwe numerki, bo mam trochę planów na większą gotówkę...
Renata
Forumowiczka
02-09-2009, 11:20:00

Moje sny są prorocze z całą pewnością... strach się bać ...
Na priv z Januszem nie idę. Absolutnie. Wszystko ma się odbywać oficjalnie...
Spinka
Spinka
gość
02-09-2009, 12:20:00

Renatko widzę, że wrócił Ci humor, więc mam nadzieje, że lepiej się czujesz.
Spinko ja zawsze miałam sny, nawet te prorocze, a od czasu problemów z kregosłupem nie pamietam co mi się śni.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie Dorota
gość
02-09-2009, 12:41:00

Dorotko, rzeczywiście mam już trochę lepsze dni, dziękuję za wsparcie
Ale uważajcie, co się będzie działo, jak powrócą mi siły w 100% i wtedy spotykamy się w realu...będzie zabawa

Janusz, czekam na pokutę
Renata
gość
02-09-2009, 12:45:00

Odpowiadając Renatce!!!!!!- Reniu zrezygnowałam z tego z czego musiałam, o rezygnacji z seksu nikt mi nie mówił, więc dlaczego nie jeżeli nie przynosi szkody a poprawia samopoczucie. Dobra już się poprawiam, bo czuję, że jeszcze jedno zdanie i Janusz wezwie mnie do spowiedzi na priv.
U mnie piękne słońce i uczuję się dziś dość dobrze, a jeszcze tak niedawno słońce nie cieszyło mnie gdy drętwiała mi ręka i noga ,którą zaczynałam ciągnąc za sobą i aby nikt tego nie zauważył zaczęłam szybko chodzić co trochę to ukrywało i te potworne bóle głowy, gdzie nie obyło się przed wyjściem do pracy bez ketonalu, a wiecie jak on usypia.Teraz mam to już za sobą i tak naprawdę ten ból nie jest aż taki, kiedy wie się ,że za zakiś czas zniknie i zacznę w miarę normalnie funkcjonować. ADA
gość
02-09-2009, 15:10:00

Pokuta musi być dokuczliwa by na długo została w pamięci jaki z mojej osoby ostry ksiądz a więc Renatko przyslesz jakies ładne zdjecia na fotosik a grzechy zostana odpuszczone

Spinko mozesz spowiadać sie ogólnie chetnie wysłuchamy
Forumowiczka
02-09-2009, 15:20:00

No właśnie mam ogólne grzechy... właściwie to, szczerze, jeden grzech szczególny... albo może szczegółowy ? Prześladuje mnie już od kilku lat... obawiam się, że to może jakaś obsesja ?
Spinka
Spinka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: