Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
01-08-2009, 17:03:00

Aniu wszyscy trzymamy za Ciebie kciuki , będzie dobrze , zobaczysz ze nie będziesz żałować . Ja pierwszą lampkę wypijam dzisiaj za Twoje zdrówko. Aniu pisz jak tylko będziesz mogła czekamy na Ciebie .Pozdrawiam Gosieńka
Forumowiczka
01-08-2009, 17:04:00

Z Krakowa, powiadasz... no popatrz, faktycznie południe Polski...
A jaki nick ma Krakowiaczek ?
Spinka
Spinka
gość
01-08-2009, 17:07:00

no może spod krakowa,janeczek
Forumowiczka
01-08-2009, 17:10:00

ok - a na której stronie tematu janeczek napisał o swoich kłopotach?
Spinka
Spinka
gość
01-08-2009, 17:14:00

no np.116
Forumowiczka
01-08-2009, 17:19:00

Czy to ten janeczek ?

26-07-2009 o 14:06, gość :
Witam ,,ja mam podobne pytanko.
czy ktoś z państwa miał operację w szpitalu klinicznym w Krakowie ul. botaniczna3,oddział neurochirurgiczny? Bede tam operowany i bardzo proszę, niech ktoś podzieli się ze mną swoimi obserwacjami, jakie są warunki na oddziale, jacy lekarze itp. Jak wygląda operacja i przygotowanie do operacji? mam mieć zabieg robiony,dyskopatia szyjna c3-c4,c5-c6,dojście z przodu.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich chorych. JANO

---
no nie, w tym tempie to się nie będę za każdym razem podpisywała...
Spinka
gość
01-08-2009, 17:21:00

no ładnie..pozdrawiam jano
Forumowiczka
01-08-2009, 17:32:00

No ładnie, coraz ładniej. I będzie coraz piękniej.
Na razie lista krótka ale można dodać już numerki:

1. JANUSZ - Toruń
2. ZOSIA - Warszawa
3. GOSIEŃKA - Szczecin
4. SPINKA - Ożarów Mazowiecki / Warszawa
5. ANNA - Goleniów
6. JANO / JANECZEK - Kraków

Czekamy na następnych .

UWAGA ! KOMUNIKAT KOMITETU ZARZĄDZAJĄCEGO:
Prosimy o opisywanie swoich gustów kulinarnych. Należy zgłaszać także wszelkie alergie i uczulenia. Dziękujemy.
---

Aniu z Goleniowa, Twój nastrój pewnie różni się od mojego. Ja jestem po operacji, Ty przed. Musi być dobrze, pamiętaj. Koniecznie do nas napisz po.

Spinka
Spinka
gość
01-08-2009, 17:33:00

Oj Gosieńko szybko imprezkę zaczęłaś do pół nocy zaczniesz nam śpiewać powoli z tym winem bo potem trzeba do nocnego a nie wiem czy masz blisko pozdrówki Janusz
gość
01-08-2009, 17:38:00

Mój Boże Spinko gusty kulinarne jeśli chodzi o mnie tp pizza peperoni ostra z sosem meksykańskim no i koniecznie Krombacher

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
DM1
Cześć choruje na dystrofie miotoniczna typu 1 od 10 lat czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Proszę o kontakt na maila weronikakolodziejczak33@gmail.com
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
Reklama: