Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
01-08-2009, 04:38:00

Szanowny Komitecie ZLOTU SZYJEK Jestem z grodu Mikołaja Kopernika a jak mawiają dzieci w przedszkolu Mikołaj Kopernik mieszkał w Toruniu bo ma kuku na muniu więc jestem z Torunia woj kujawsko -pomorskie Janusz

No moi Drodzy wczoraj nie rozkręciła się żadna imprezka po ogólnym czwartkowym pijaństwie wczoraj wszyscy zdrowi byli ? chyba środki znieczulające w płynie pomogły o jak dużo nie potrzeba do szczęśscia

Sobota a ja Biedny od rana przy komp bo moje ukochane wnusiątko zostało na noc u dziadka wpakował sie do mojego łóżka i ani rusz gdzie indziej tylko bedzie z dziadkiem spał no i miałem fajną noc jestem skopany poobijany ale szczęśliwy walne z trzy kawki i będzie ok zaraz pewno będzie sie mleka domagał muszę mu zrobić Pozdrawiam wszystkich życząc miłego bezbolesnego Dnia
Forumowiczka
01-08-2009, 05:54:00

Acha. No to zostaje odnotowane, że będą pierniczki . Wiadomo, toruńskie pierniki - jedyne prawdziwe !

Sobota u mnie to dzień niezbyt ciekawy. Rodzinka na głowie i ja, indywidualistka i dusza niepokorna z natury muszę się dostosować do ich rytmu .

Ale nic to, rozkręcajcie imprezkę, może wpadnę pm (jak mawiają Anglicy

Spinka
Spinka
gość
01-08-2009, 08:22:00

Spineczko, wiesz ,że trzymam kciuki za Twoją inicjatywę .
Oj , by się zadziało
Do listy obecnosci dopisz Warszawę

DAKARDO -co u Ciebie ? Mam nadziję ,że Twoje dłuższe milczenie to tylko efekt pobytu na rehabilitacji uzdrowiskowej .Napisz kilka słów czy jest jakiś postęp w leczeniu .Trzymam kciuki i oby udało Ci znaleźć dobrą drogę do poprawy samopoczucia .Pozdrawiam Cię cieplutko.
Dobrego dnia Wszystkim życzę. Zosia
gość
01-08-2009, 08:48:00

Do listy proszę dopisać Szczecin . Ja wczoraj po raz drugi od operacji brałam leki bo mnie bolało ale nie szyjka ani kręgosłup ale zmarzły mi nogi jak siedziałam na działce i zaczęły mnie b.b.b. bolec jajniki . Dopiero tableteczka , ciepła kąpiel i ciepłe łóżeczko pomogło i dzisiaj jest ok . Imprezki wczoraj nie było trzeba było się ratować . Wszystkim miłego weekendu ja jadę na działkę poleżeć w cieniu bo u nas bardzo ładna pogoda w was tez śledziłam mapę pogody . Gosieńka
ps. do zobaczenia wieczorkiem na naszej imprezce
Forumowiczka
01-08-2009, 14:22:00

Czyli robimy pierwsze podsumowanie:

JANUSZ - Toruń
ZOSIA - Warszawa
GOSIEŃKA - Szczecin
SPINKA - Ożarów Mazowiecki / Warszawa

Hello ! Jest ktoś z południa Polski ?

Gosieńko, pogoda u mnie na Mazowszu piękna, słonecznie, aż miło wyjść do ogrodu z domu. Gdy nadejdzie czas imprezki będą u mnie grały świerszcze - na całego. Brzęczą tak, że powietrze się trzęsie .
Zosiu, oj, będzie się działo... mówię Ci ... . ZLOT SZYJEK to nie byle co ! I to jeszcze jakich SZYJEK !!! Od butelek .

No to idę się szykować na imprezkę. Czy ja mam co na siebie włożyć

See you later...
Spinka
Spinka
gość
01-08-2009, 15:17:00

Witam z tej strony kłania się Goleniów jak wiecie nadszedł czas i na mnie jutro jadę do szpitala na operacje.Dziękuje tobie Janusz spacery ktore mi zaleciłeś trochę pomogły .Pozdrawiam wszystkich odezwe się jak będe już w domu Anna zGoleniowa
gość
01-08-2009, 15:54:00

Anno Trzymam kciuki i jestem pewny że powiesz mi to co Tobie napisałem spokój jeszcze raz spokój i tego spokoju i cierpliwości Tobie życze
gość
01-08-2009, 16:39:00

południe polski już dwa razy pisało i nic
Forumowiczka
01-08-2009, 16:58:00

Tak? Gościu miły, pomóż Gdzie pisało?
Spinka
Spinka
gość
01-08-2009, 16:59:00

a z krakowa o swoich kłopotach pisalo

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Proszę o pomoc i poradę
Matkę chorą na stwardnienie zaniku mięśni bocznych, z dnia na dzień jest coraz gorzej nawet tabletki przeciwbólowe nie działają mama robi się nerwowa wulgarna itp . Nie wiem co mam już robić.
gość
Bardzo bym prosiła o poradę.
Mama ma 60 lat choruje od roku, ręce opadają od poniedziałku zaczęła rehabilitację domową. Mam dziecko 10 letnie on na to wszystko patrzy jak mama robi się nie znośna nawet tramal nie pomaga na ból nóg.
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
Reklama: