Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29018)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
30-07-2009, 17:19:00

Gosieńko czytaj dobrze ja nie biore leków obywam sie na razie bez nich pokochałem ból więc pić moge na razie nie jest tak żle jeszcze troche trunków z wesela mojego syna zostało mam co pic tylko nie mam czym popić po pierwszym litrze nie zakąszam dopiero po drugim haha no imprezka się rozkręca
gość
30-07-2009, 17:25:00

Spinko ja będąc na takich mocnych lekach jak już pisałem dostałem zezwolenie na lampkę cognacu lub brandy ok 25 gramów to nie zaszkodzi a wręcz pozwala na lepsze wchłanianie i to akurat nie jest żart więc aż tak nie musisz się przejmować .Więc życze udanej imprezki Janusz
gość
30-07-2009, 17:37:00

Gosiu i Spinko mam nadzieje że nie obrażacie się na moje żarty i chociaż dzisiaj się potwornie czuje żarty nadal sie mnie imają 10 przykazań pijaka
Jam spirytus twój,który cię wywiódł ze stanu trzeźwości pełnego nie doli:
1.Nie będziesz miał drinków cudzych przede mną.
2.Nie będziesz lał alkoholu swego nadaremno.
3.Pamiętaj abyś dzień święty oblał.
4.Pij zdrowie ojca i matki swojej.
5.Nie wylewaj.
6.Nie spijaj.
7.Nie mieszaj.
8.Nie rozcieńczaj.
9.Nie pożądaj kieliszka bliźniego swego.
10.Ani żadnej nalewki która jego jest.
Forumowiczka
30-07-2009, 17:45:00

Gniewać się? Ja? Na Ciebie? No coś Ty !

Nie podoba mi się 9 i 10 przykazanie.
Zdecydowanie zwykle pożądam .

Co do leków, to biorę sporadycznie, w szpitalu po operacji zamontowali mi wenflon do morfiny ale odmówiłam. "Głupiego Jaśka" przed operacją też nie chciałam. Na salę operacyjną poszłam spacerkiem na własnych nogach .

A teraz zdarza mi się czasem maleńki, niewinny romansik z efferalganem z kodeiną . Na przykład wczoraj... ale tylko jeden, jedyny raz...
Spinka
Spinka
gość
30-07-2009, 20:00:00

No widzę ze forum się rozkręca i to dobrze musimy się trochę rozweselić i pisać czasem o czym innym a nie tylko o chorobach . Janusz szkoda ze mieszkasz tak daleko pomoglibyśmy Ci wypić pozostałości po weselu . Mnie się przykazania podobają są ok . Zaraz zaczynam pierwsza lampkę winka za wsze kochani zdrowie . Jak tal dalej pójdzie to zrobimy zlot szyjkowych . Spokojnej nocy dla wszystkich .Gosieńka
gość
30-07-2009, 20:02:00

Co na to wszystko Zosia i Inka . Pozdrawiam Gosienka
gość
30-07-2009, 20:33:00

no tak właśnie kończe drugą lampke wina ale na tym koniec bo jutro musze po mojego wnuczka jechać przychodzi do dziadka na slużbę a że jade po niego autem to koniec pijństwa na dzisiaj jutro mgę od nowa pozdrawiam wszystkichi życze spokojnej nocy po tych imprezkach
gość
30-07-2009, 21:36:00

Inka jedną nogą jest już w kurorcie w Busku i insze rozkosze dla ciała i ducha jej teraz zapewne w głowie.
Ja natomiast mam na codzień dwustopniwą skalę oceny samopoczucia albo boli albo napier.....Taki urok neuropatii i oby tylko neuropatii o czym przekonam się 14 sierpnia po kontrolnym MRI . W związku z tym skazana jestem na stałą przyjaźń z tabsami w tym Zaldiar , który nie za zbytnio komponuje się z alkoholem i Etopro ,który wręcz alkohol wyklucza bo małpiego rozumu mieszającego się depresją dostają i bez i tego .
Janusz , chyba o lampkę za dużo było . Toż Ty u Kubusia na służbie jesteś a nie odwrotnie
Jak zwykle trzymasz mnie przy życiu Tylko proszę jutro bez Strong Mena
Pozdrawiam Zosia
gość
31-07-2009, 03:41:00

Oj Zosiu NIe nie ja czuje sie paskudnie Tak jak pisałem w poście wczoraj Pani Małgosia z rehabilitacji powiedziała ze mam opuchnięty kark szyje i mięśnie barku i tak naprawde od godzin popoludniowych osto mi dało do wiwatu teraz jest troche lepiej to znowu dupsko i noga boli ale musze wsiąśc do tego auta i jechać po niego niech Kuba chodzi koło dziadka . pozdrawiam wszystkich życze miłego dnia Janusz
Forumowiczka
31-07-2009, 04:13:00

Ekhm... widzę, że w ostatnich postach pojawiają się słowa "Kochany, Kochani"... Ciekawe...
A więc (na złość mojemu poloniście, który tępił zaczynanie zdania od "a więc", pozdrawiam Pana, Panie Nauczyciel ) :

Kochani !!!
Jest do Was prośba wynikająca z tajnej operacji pod kryptonimem ZLOT SZYJEK. Bardzo prosimy napisać, kto skąd jest (miasto, miejscowość, region Polski). Po opracowaniu odpowiedniej statystyki, na podstawie danych od Was otrzymanych, będziemy informować o postępie w sprawie.
Spinka (z up. Komitetetu Zarządzającego
Spinka

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: