W wypadku metody AtlasPROfilax® nie chodzi o postępowanie diagnostyczne ani o terapię medyczną, nie leczy się przy jej pomocy żadnych chorób, żadnych symptomów chorobowych, żadnych dolegliwości i żadnych cierpień.
to co się leczy ?
W wypadku metody AtlasPROfilax® nie chodzi o postępowanie diagnostyczne ani o terapię medyczną, nie leczy się przy jej pomocy żadnych chorób, żadnych symptomów chorobowych, żadnych dolegliwości i żadnych cierpień.
dorota23073 2012-11-04 18:51:29 jestem ciekawa dlaczego ktos stwierdził że moja wypowiedz jest niepomocna .przeciesz jest tyle sposobów sprawdzonych które pomagają mój mąż ma 6 przepuchlin i jego ból był napewno podobny do waszego i dzieki ustawieniu atlasu tylko jest problem niewiem czy to robią w Polsce w Niemczech tak ból znikł .tylko że ludzie nie wieżo w to a to jest prawda
dyskopatkamadzia 2012-11-05 11:00:24ha, ha, haW wypadku metody AtlasPROfilax® nie chodzi o postępowanie diagnostyczne ani o terapię medyczną, nie leczy się przy jej pomocy żadnych chorób, żadnych symptomów chorobowych, żadnych dolegliwości i żadnych cierpień.
to co się leczy ?
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.