hej zosia, to ty wszystko wiesz o Zusie, i ja tez mam pytanko, czy zwolnenie szpitalne czy tez poszpitalne jest platne w 100 procentach czy w osiemdziesieciu, bo ja prowadze sama dzialalnosc, skladke place w wysokosci 980 zl miesiecznie i teraz zus wyplacil mi za zwolnenie 1300 zl za caly miesiac po szpitalu, jezeli mozesz to odpisz albo podaj jakąs ustawe to sama sproboje sie dowiedziec ile powinni mi zaplacic, oraz mam jeszcze jedno pytanie dotyczace tych 180 dni czy jezeli teraz wezme zwolnebnie od rodzinnego na przeziebienie a miniepare dni jak mi sie zwolnienie na kregoslup skonczylo to jest ciaglosc? pisalas te ze po przerwie 60 dni jakos inaczej sie liczy plis pomóż...
a co do mieszania na forum, no cóz są ludzie którzy to robią za pieniądze działą to tak jak tajemiczny klien t, wchodzisz wpisujesz posty i masz od tego placone, wiem że niektorzy nieżle nawet zarabiaja a wchodza na wszystkie mozliwe fora, maja jeszcze mega prowizje za polecanie urzadzen i t d
ja jestem na takie zachowania przeczulona , bo najgorzej jak ktos pisze ze jego mama, kolezanka, mąż, żona tak cudownie ozdrowieli i tu cos tam wymienia....
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...?