witajcie
a ja dzisiaj baaardzo nietypowo jak na szyjkę dyskopatkę :)
a mianowicie: jak tam samopoczucie, szczególnie u meteopatów?
Pytam dlatego, ze u mnie ..... super dobrze. Od wczoraj przygotowywałam się psychicznie że będzie boleć, bo wszystkie czynniki ku temu były: temperatura spadała, front przechodził, deszcze miał lać i ....... NIC. wszystko dalej jest ok.
I tak sobie myślę, że CHYBA mojemu osteopacie w końcu udało się rozkleić te moje zrośnięte po operacji powięzie!.
Miałam dopiero 4 zabiegi (osteopatyczne, bo operację jedną), wiem że będzie tych zabiegów jeszcze więcej i co jakiś czas trzeba będzie potem dalej je powtarzać ale skoro mam aż takie efekty, to powtarzanie mi nie przeszkadza :)
Tak więc dla tych co nas tylko czytają - pomimo okropnej pogody, nawet ci którzy po operacji nie czuli się idealnie dobrze (czytaj -ja) - mogą swój stan zdrowia dalej jeszcze poprawić.
Mam nadzieję że mój optymizm nie jest przedwczesny. Dostałam też skierowanie na kontrolne MR po operacji (a raczej wyprosiłam to skierowanie, chociaż nie było łatwo) więc jak jeszcze dostanę wynik, ze kolejne dyski nie pogorszyły swojego stanu przez ten okres roku po operacji to będziecie mieli na forum kolejny przykład całkowicie udanego i zasadnego zabiegu :)
papa, uśmiechając się miedzy kropelkami deszczu (a co mi tam deszcz, najważniejsze ze nie boli!!!!)
Asia
P.S. Zosieńko jak dobrze że cię poznałam na tym forum - gdyby nie ty, nie wiedziałabym że zrosty można opanować u osteopatów! uściski nasz ty Dobry Duszku