...
marcinsied 2012-05-17 21:37:15
Zanzibar- powiem Ci szczerze, że chciałbym żeby co poniektórzy pracownicy służby zdrowia mieli takie pojęcie jak Wy (mówie o tych niekometentnych oczywiście;) z ktorymi każdemu z nas pewnie zdarzyło się spotkać;) )! Musze chyba też swoim studentom polecić to forum jako lekturę obowiązkową;)
Pozdrawiam
Marcin S.
buraczek 2012-05-18 07:13:07
Z pływaniem na plecach już też lepiej :) Wzięłam prywatne lekcje i muszę przyznać, że w życiu nie zainwestowałam tak dobrze pieniędzy - trafiła mi się fantastyczna trenerka.
Liczę też na powolny proces tego minimalnego rozpuszczania przepukliny przez komórki żerne = wspominałeś o tym raz. Przyznam ci się, że kiedyś lekarka mi wspominała o tym ale potraktowałam to jako bajkę. Dopiero jak ty to powtórzyłeś to do mnie trafiło, że pewnie jest to mało efektywny proces ale zawsze jakiś jest. A czasem milimetr mniej znosi wszystkie objawy :)
tak więc jak widzisz zachęciłeś mnie, tyle że jako meteopata muszę przechodzić przez chwilowe depresje przy każdej zmianie pogody, kiedy mi wraca to o co wałczę, żeby zanikało :(
Asia
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.