Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29023)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
05-04-2012, 13:48:46

Tak czytam wasze wątki i zastanawiam się gdzie ja trafiłam.Piszecie o bzdurach a nic na temat.Oprócz praru wątków,które trzymają się tematu a reszta to bujdy na resorach.To nie jest prywatne forum wzajemnej adoracji!Ludzie w głowach wam się pomieszało sami nie wiecie co piszecie.
gość
05-04-2012, 14:43:11

Temat tego forum brzmi następująco ;Dyskopatia kręgosłupa szyjnego a operacja.A wy wypisujecie wierszyki,żart,i inne fanaberie.Z ogólnodostępnego forum stworzyliście prywatne forum.Mnie wasze żarty i wierszyki nie bawią.Wręcz przeciwnie irytują.Zamiast pisać jakieś bzdury tu na forum,radzę zalozyć swoje prywatne forum gdzie bedziecie mogli pisać wasze głupoty.
gość
05-04-2012, 14:47:47

Treść zablokowana przez moderatora

gość
05-04-2012, 17:10:29

Ktoś was zmusza do wchodzenia na to forum???? Nie podoba się, to trzymajcie się z daleka.
Jesli jesteście zainteresowani problemem związanym z waszą choroba, zadajcie konkretne pytanie, a ręczę, że odpowiemy najlepiej jak umiemy, choć obawiam się, że na temat dręczących was przypadlości, mało wiemy, bo to zapewne działka tych lekarzy, do których nas wysyłacie co chwilę.
A do psychiatry nas nie wysyłajcie, bo to, że jako ludzie dotknięci niemocą fizyczną, mamy ochote odreagować się choćby wierszykami, świadczy własnie o zdrowiu psychicznym. Według was powinniśmy grzecznie łykać prochy przeciwbólowe i płakac calymi dniami.
Wy sobie możecie płakać do woli, nas zostawcie w spokoju.
gość
05-04-2012, 20:10:09

trzymajcie sie z daleka - a ty cos za jeden? co ty tu rzadzisz sie, jakie masz prawo zabraniac pisac komukolwiek na forum? forum jest ogolniedostepne a poki co nie jestes wlascicielem, wiec ...w kubel.
gość
05-04-2012, 21:20:07

A jakie ty masz prawo do oceniania innych i segregowania wypowiedzi, skoro piszesz, że to wolne, ogólnodostępne nie - ogolniedostępne/ forum?
NIE MUSISZ tu wchodzić, skoro ci nie odpowiada jego klimat. Mam wrażenie, że pojawiasz sie wśród nas po to, żeby dowartościować swoje mikroskopijne ego. Jeśli ci zalezy na atmosferze tego miejsca, to po co ją psujesz?
Powtarzam - nie ma przymusu wchodzenia akurat na to forum. Są inne poświęcone zagadnieniom chorób kręgoslupa, mozna wybrać.
gość
05-04-2012, 21:44:20

Opiekunie/nko Naszego Wątku,
a może wprowadzic obowiązek dostępu do pisania postów po uprzednim zalogowaniu się?
Tak jest na wielu forach, których jestem uczestniczką. Niektóre z nich zresztą sa dostępne wyłącznie dla zarejestrowanych uczestników.
Naszym trollom wydaje się, że skoro są "anonimowe" /nie ma czegoś takiego jak anonimowośc w sieci/, to mogą nas wykorzystywać do podładowywania swoich patologicznych upodobań.
Pozdrawiam wszystkie prawdziwe Szyjki.
to ja, Ania znana jako amadobo
Forumowicz
06-04-2012, 05:56:38

Ja mam tylko nadzieję , ze te posty "niezalogowane" to nie piszą poważne szyjki.
Parę dni posuchy od prawdziwych szyjek dobrze wszystkim zrobi.
A do innych pieniaczy - jeszcze zatęsknicie za poradą doświadczonej szyjki.
Wesołego Jajka wszystkim.
gość
06-04-2012, 06:45:15

Kiedy Wielka Noc nastanie
życzę Wam na Zmartwychwstanie
dużo szczęścia i radości,
która niechaj zawsze gości
w dobrym sercu, w jasnej duszy
i niech wszelkie zło zagłuszy.
Opuszczam forum-dziękuję wszystkim za cenne rady, które mi dużo pomogły, dziękuję za humor, który mnie motywował do życia.Kto będzie mnie szukał-wie gdzie.
Może będzie prywatne forum.....
Vika
Forumowiczka
06-04-2012, 06:53:07

Ja również życzę wszystkim Wesołych Świąt.
A durnym trollem się nie przejmujcie bo o to mu chodzi. Przecież widać, które wypowiedzi pochodzą od niego. A życie samo takich typków eliminuje, bo z reguły są samotni i nielubiani również poza forami po których buszują, nie mając innych rzeczy do roboty, bo z kim?
Mam znajomego - też jeszcze rok temu komentował uszczypliwie chorobowe innych, myśląc że będzie wiecznie zdrowy. Teraz dogorywa w ostatnim stadium raka. Sam. Nikt go nie lubił, więc skąd ma wziąć teraz przyjaciół?. i jak na ironię - nie wymyśliłam tego dla potrzeb tej wypowiedzi - sama jestem zaskoczona, że życie potrafi się jednak o swoje przemądrzałe aroganckie ofiary upomnieć.
Ale niech nie będzie smutno - dla Szyjek wszystkiego najlepszego i obyście jak najszybciej mogły/mogli zapomnieć o dolegliwościach dyskopatii.
A ja się cieszę, jako pogodynka, że ten pochmurny front już się nad Polską przetacza, bo od nocy w końcu przestałam czuć jego wpływ. Czyli święta przynajmniej u mnie będą pogodne, czego i wam życzę!
Asia
p.S. U Halotoja też już jest lepiej :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: