Drogi trollu/trollico -mamy tu do czynienia z pierwszym potwierdzonym przypadkiem bilokacji. No chyba ze jest to kliniczny przypadek rozdwojenia jażni
Wrzuć sobie do wyszukiwarki hasła o przyczynach choroby degeneracyjnej kręgoslupa - dowiesz sie wielu ciekawych rzeczy.
Nigdy nie wiesz, co cię jeszczce po drodze zyciowej spotka i lepiej żebyś teraz się nie wywyżaszał/a, bo wszystkie takie postawy znajdują swoją nagrodę i to po latach.
Teraz ja się zabawię w diagnostę i spróbuję naszego rozdwojonego trolla zdiagnozować
- cierpisz na jedną z chorób, co to uaktywniają się wczesną wiosną i jesienią i nie mam tu bynajmniej na mysli żadnej z chorób wrzodowych,
- dokucza syndrom pustego gniazda. Pięcioro dzieciaczków ucieklo jak najdalej, pusto w chacie a mąż zmęczony dzwiganiem worów z kartoflami nie dopieszcza tak, jak się tego oczekuje,
-za duzo się ogląda odmóżdżających /jesli w przypadku trolla mozna mowic o istnieniu jakiegokolwiek organu tego typu/ seriali i naoglądawszy sie tego i owego, poczulo sie misję,
-pozbawiony dzwigania worów/ fikania koziołków nauczyciel nie wie co ze sobą zrobić. Z doświadczenia /audyty szkół/ wiem, że nauczyciele wf mają za duzo wolnego czasu. Nie dotyczą ich klasówki, zeszyty i inne tego typu bzdury, dlatego wiekszość zadym powstaje z przyczyny tych mocarnych w mięsniach osobników/obu płci tak nanwiasem/.
Mam jeszcze kilka innych ciekawych uwag, jednak zachowam je sobie do najbliższej olkazji, a spodziewam się, że troll nie omieszka nas tu jeszcze dowarstościowywac.
Nie proponuję przeglądania słownika ortograficznego, ani jakiegokolwiek innego, bo jak sie tak utyra na obcej ziemi, to się na nic sily nie ma. A skoro nie mozna nawrzeszczeć na szefa, co wypatrzy każde niedociągnięcie, fajnie jest w skoczyć na jakies forum, bo tu sie jest anonimowym i bardzo "yntelygentnym".
Na zasadnicze pytanie w gestii 15 minut ćwiczeń i garbienia, odpowiem z wrodzoną sobie kulturą.
Otóż nigdy sie nie garbiłam, nie mam tlustego dupska i ćwiczę od kiedy tylko siebie pamiętam. Zawsze uprawiałam któryś z nieobciążających a zalecanych dla zdrowia sportów. I co z tego wynika?
Na koniec jedna uwaga. Czytając perełki naszych trolli, dziękuję Bogu, że mi pokrzywił kręgoslup, a nie odebrał rozum.
I tego sie będę trzymać.
Pozdrawiam Was, drogie Szyjki. Te, co dopiero po zabiegu cierpią i te przed zabiegiem boją się.
Wszystko minie, wiem co piszę