hamer 2020-02-28 00:44:46
Na forum jestem uczestniczką najstarszą stażem ( od pierwszej strony) a może i wiekiem.
hamer 2020-02-28 00:44:46
Na forum jestem uczestniczką najstarszą stażem ( od pierwszej strony) a może i wiekiem.
tltester 2020-02-28 09:28:41
Neurochirurg przedstawił mi ryzyko: upadek, drobna stłuczka lub inne zdarzenie losowe z udziałem szyi może spowodować bardzo przykre konsekwencje.
Lucy0402 2020-02-27 23:27:47
cdn.
trzy miesiące od zabiegu miałam konsultację u operatora, twierdził, że w operowanym miejscu jest wszystko w porządku i mam żyć normalnie ale nie zapominać, że nadal mam chory kręgosłup-zmiany mam na wszystkich odcinkach z przepuklinami włącznie.
aktualnie nie mam wiekszych ograniczeń niż przed operacją -są nawet mniejsze.
Mogę odkurzać, zetrzeć podłogę, zazwiazać buty, umyć okna, cofać samochodem patrząc za siebie ( odchylam głowę i ramię) umyć samochód na myjni ręcznej, zrobię pełen skłon w przód, umyję głowę nad umywalką. Nie mogę nosić ciężkich rzeczy, unikać gwałtownych ruchów, długo siedzieć przed komputerem, bo sztywnieję.
Lepiej się czuję jak chodzę, coś robię, ruszam się niż długie siedzenie.
Myślę, że to nie z powodu operacji tylko ogólnie kiepskiego stanu kregosłupa i barków też
EwelaSS 2020-02-28 12:28:20
Bidusia81 dziekuje za pocieszenie. Bycie mama to cudowna sprawa i bardzo chcialabym zaznac tego szczescia, oczywiscie jak zdrowie pozwoli. Jednak marnie to widze, to jednak kregoslup
Fajnie ze zrobilas porzadek ze swoimi odrostami (ja tez na swoje patrzec na moge). Jak Ty dalas rade tak glowe trzymac odchylona przy zmywaniu farby. Jestem pod wrazeniem
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.