ostatnio byłam zabiegana, podczytywałąm a nie miałam czasu odpisać, dzisiaj przy sobocie i już nie spaniu jak zwykle mam czas,
pati - przykro że nie będziesz miała teraz operacji, ale ja zawsze wychdoze z założenia że wszystko jest po coś, więć nie ma tego złego...a z terminami jest tak, że dr wyznacza termin, a potem np więcej pacjentów trafi pod nóż z wypadku i kolejka się rozwala, nikt nie jest w stanie zaplanować ile osó będzie potrzebowało natychmiastowej operacji, a my choróbsko mamy ale takie które troszeczkę może poczekać,
mex - dasz rade troche odwlec operacje, wszystko zalezy od twoich dolegliwosci bo MRI i TK to jedno, a to co odczuwasz to drugie, poza tym odnajdź kodeks szyjek, który tu jest i stosuje się do niego w miarę możliwości, ja odkąd tu trafiłam czyli od sierpnia stosuje się do nego i jest w miarę, czekam na nowe kontrakty z NFZ i da się życ, a do bólu trochę się człowiek przyzwyczaja, napisz jak się czujesz i co cie boli, co do sugestii twojego dr to wg mnie ....
ja skonsultowałabym wyniki jeszcze gdzie indziej, bo lekarz który sugeruje operację prywatną...kiedy to jest na fundusz
iwa ja w tym roku byłam w sanatorium pierwszy raz, sanatorium było z
zus czyli za darmola, nawet mi za podróż kasę oddali, a byłam w sobieszewie, 550 km ode mnie, zabiegi w miarę chociaż brakowało tam basenu i szkoda tylko że to taka pipidówa ale gdańsk blisko to się jeździło do gdańska, pojechałąm żeby włąsnie kompleksowo się podreperować , owszem tuż po czułam się lepiej, potem znacznie gorzej a mój obecny dr powiedział że w moim przypadku, przy takich duzych zmianach MRI w ogole nie powinnam nic robić nic, mieć
rehabilitacji i że tym sanatorium sobie pogorszyłam, ale MRI miałam robione po sanatorium.....a powiem ci jeszcze że jest forum o sanatoriuach - oczywiscie kopalnia wiedzy a forum nazywa się - nasze sanatorium,poczytaj o tym twoim
piotrze nie szalej, może kogoś zatrudnij do odśnieżania, ja sama bardzo rzadko to robie, bo mi ręcę odpadają i nie moge ich podnieść do góry żeby dach zamieść jedynie mogę szybkę skrobnąć i to skrobaczka w dwu rękach bo jedna nie daje rady
a wczoraj u nas cały dzień sypało, zima na całego