Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
17-10-2010, 10:39:23

Spinka bo to nowoczesny ksiądz umie posługiwać się telefonem jak konfesjonałem No i ja Witam Beatę w gronie szyjkowców .

Powiem wam jedno że Dziewczyny chyba się zmówiły i zagłuszały spowiedź telefoniczną swoimi głosikami no całe szczęście ksiądz Janusz nie głuchy i umie wychwycić grzeszki

Pozdrawiam Janusz
Forumowiczka
17-10-2010, 12:01:04

Spinuś , co tam centymetry wobec niebańskiej uczty i świetnych nastrojów. Dzięki dziewczyny.
Beatka żegnała się pokrzepiona na duszy.
Beatko, wszystko potoczy się pomyślnie
Mnie bardzo spodobał się pomysł na kolejne spotkanie. Wyruszam na rekonesans w teren
Wszystkim Szyjkom dobrego nadchodzącego tygodnia.Z.
gość
18-10-2010, 06:25:12

Witajcie .
Przykro ,że nie mogłam uczestniczyć w spotkaniu w tak wspaniałym gronie ale miałam swoje imieniny.Następnym razem nie odpuszczę i też przyjadę do Stolicy .
Z mojej puszczy piskiej to wyprawa niesłychana, pobyć w Złotych Tarasach.
Pozdrawiam wszystkie Szyjeczki.GRAZYNA.
Początkująca
18-10-2010, 12:50:37

Witajcie,
jestescie Absolutnie Fantastyczni. Spotkanie z Wami wyleczyło mnie z panicznego lęku, a po drugie jesteście takie śliczne i radosne, że zarażacie optymizmem.
Dzięki za spotkanie:)
Beata
Początkująca
18-10-2010, 17:41:43

Witam. Jestem tu zupełnie nowa i totalnie spanikowana...
1,5 roku temu stwierdzono dyskopatię C6/C7.
W środę idę do szpitala, w czwartek operacja...
zaproponowano mi implant o nazwie Prestige.
Boję się i narkozy i tego, co będzie tuż po... I tego co bedzie za miesiąc, rok....
Dodatkowo nie jest mi łatwo to znieść, bo od lat nerwica i tony tabletek uspokajających.
Do tego nie mam pojęcia co i kiedy bedzie mi wolno po operacji, o ile wszystko pójdzie ok.
Mam w głowie mętlik i jeśli popisałam tu bzdury, to wybaczcie, bo ciężko mi jasno myśleć...
Początkująca
18-10-2010, 17:59:21

Dorota, witam!
Jestem szczęśliwą posiadaczką dwóch implantów prestige c5-c6 i c6-c7.
Operację małam 13 września, po dóch dniach byłam w domu. Nie założono mi żadnego kołnierza, bo prestige to dysk ruchomy, który nie wymaga usztywnienia.
Na szyi mam czterocentymetrową bliznę, którą trudno zauważyć. Doświadczone Szyjki na tym forum mocno mnie obrugały, gdy się przyznałam do prowadzenia samochodu w tydzień po zabiegu. Może rzeczywiście zbyt szybko wróciłam do dawnego życia, ale czułam się dobrze. Boli mnie jeszcze kark, gdy za dużo poruszam rękami, ale lekarz na kontroli powiedział, że wszystko jest ok. Miałam tylko po operacji problem z przełykaniem, mówieniem. Niestety ten ostatni jest nadal. byłam u laryngologa i dowiedziałam się, że to porażenie nerwu krtani, które może się cofać przez parę miesięcy, więc czekam.
Jak masz, jakieś pytania, możesz mailowo: elusia.k@poczta.fm
Nie bój się operacji, nie taki diabeł straszny... A operującym zawsze bardzo zależy na sukcesie. Pozdrawiam - Ela
Początkująca
18-10-2010, 18:08:34

[url href=http://www.forumginekologiczne.pl/galeria/Elak/albumy title="Przejdź do galerii użytkownika"][NOFILE]
Początkująca
18-10-2010, 18:13:46

Dorota! Tak wygląda ten prestiżowy implant, ponoć nie do zdarcia. A'propos narkozy. też nie ma się co bać. Zapadasz, nie wiadomo kiedy, w miły sen i tyle. Poza tym nikt przed i po operacji nie zostawi Cię bez wyjaśnień. Będzie dobrze Pozdrawiam serdecznie - Ela
Wtajemniczona
18-10-2010, 18:56:16

Drogie szyjki!!!!!!!!
przykro mi ,że nie było mnie na naszym spotkaniu, ale mam wiele takich spraw ,których nie jestem w stanie przewidzieć. Byłam od 15 do 17.10 w Bukowinie tatrzańskiej na szkoleniu z zakresu audytu zewnętrznego, przy okazji skorzystałam z masażu i kąpieli w basenach termalnych ...........polecam na nasze schorowane kręgosłupy.
Ciesze się ,że dobrze się bawiłyście i przybyła jedna osoba do naszego grona.
Pozdrawiam wszystkich Ada
p.s. Zosiu nie mogłam odebrać tel. jak do mnie dzwoniłaś a później było już bardzo późno aby oddzwonić. Napisze na twoją skrzynkę.
ADa
Początkująca
18-10-2010, 19:51:08

Witam Wszystkie szyjki

Dziękuję za ciepłe słowa otuchy . Oswajam się z myślą że po operacji będzie już tylko lepiej i strach mnie pomaleńku opuszcza. Dzisiaj byłam zawiesić rehabilitacje- wszystko później po operacji się ustali. Zostało mi jeszcze 10 dni na ,,zameldowanie,, się w szpitalu. Wybrałam Szczecin.

Miłego wieczorku Wszystkim życzę

Aga

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: