Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29021)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
26-03-2010, 11:15:06

Witajcie Szyjki! Czy już znalazłyście wiosnę?, to wracajcie na form,

Brak Wielebnego i nie nie ma się jak wyspowiadać, Irek nie bawi dowcipami. A ja szaleję- zostało mi trzy dni do wyprawy na oddział a tu wyobraźnia pracuje- całe noce spędzam na oddziale lub bloku operacyjnym a rano jestem nieprzytomna i to wcale nie po narkozie!
Tak w ogóle to mogli by mnie już uśpić i obudzić we wtorek po południu.

Janusz zorganizuj jakieś rekolekcje, dla roztrzęsionych duszyczek.

Pozdrawiam ciepło i słonecznie Vika
gość
26-03-2010, 11:15:11

Witajcie Szyjki! Czy już znalazłyście wiosnę?, to wracajcie na form,

Brak Wielebnego i nie nie ma się jak wyspowiadać, Irek nie bawi dowcipami. A ja szaleję- zostało mi trzy dni do wyprawy na oddział a tu wyobraźnia pracuje- całe noce spędzam na oddziale lub bloku operacyjnym a rano jestem nieprzytomna i to wcale nie po narkozie!
Tak w ogóle to mogli by mnie już uśpić i obudzić we wtorek po południu.

Janusz zorganizuj jakieś rekolekcje, dla roztrzęsionych duszyczek.

Pozdrawiam ciepło i słonecznie Vika
gość
26-03-2010, 17:29:06

Witam, nie mam mnie na forum bo zacząłem nową rehabilitacje, w Krakowie upały 20 stopni dojazd powrót i z człowieka dętka.
Vika wszystko będzie ok.

==================================
Przychodzi baba do lekarza...
- Panie doktorze, po tej kuracji hormonalnej dzieje się ze mną co niedobrego.
- Cóż takiego?
- Wyrastają mi włosy na ciele.
- No to nie ma się pani czym martwić, po zakończeniu kuracji te włosy powypadają.
- Ach, to kamień spadł mi z serca.
- A tak właściwie to gdzie pani te włosy wyrastają?
- Na jądrach, panie doktorze.
==================================
Miłego wieczoru
Irek
gość
26-03-2010, 18:08:41

Moje Drogie roztrzęsione duszyczki to wpływ wiosny powoduje taki stan rzeczy że jesteśmy rozdrażnieni roztrzęsieni i że męczymy sie rehabilitacją lub czekamy z niepokojem na operację lub konsultacje . Vika jestem nie opuściłem forum chociaż już za 3 tygodnie opuszczę was na pewien czas gdyż rozpocznę wiosenną eskapadę na dalsze leczenie i ratowanie mego kręgosłupa w Busku Zdroju . nie odzywam się bo obecnie większość dnia spędzam po za domem i w wiecznym rozbiegu cóż dziadkowanie wnukom więc i czasu mało . Pozdrawiam was serdecznie a i zapraszam do spowiedzi na priv postaram się zadać pokutę adekwatną do winy wasz ksiądz Janusz
gość
26-03-2010, 22:05:24

Vika, jest takie powiedzenie "nie bój się brachu bo ja sam w strachu" - to jesteśmy roztrzęsione szyjki w duecie, bo ja sie boje i boję i jeszcze troszkę w tym stanie tręsiawki potrwam.
Irek, przed chwila wyprowadzałam psiura i widziałam ze spode krakowskiej strony cos się błyska - burzę macie czy co?
Wielebny Januszu, o pokute stosowną prosze, bo zgrzeszyłam jazdą na rowerze. Cóż, człek grzeszny, na pokusy słaby, a tu wiosna, ptaszki cwierkają, pies kólko w pysku gotowy do biegu trzyma... No to mi dzisiaj moja szyjka i nie tylko ona, bo sobie pomagierów znalazła, wytłumaczyła że mnie nie lubi i to bardzo w związku z tym, a jak ją postraszyłam melobaxem czy innym zaldiarem, to zaśmiała się ironicznie. Nie zadawaj mi wiec na pokutę klepania zdrowasiek w staniu na głowie
Spinko, a dlaczegóż to wzbraniasz sie przed częstymi wyjazdami? Mnie sie zdarzało i sześć wyjazdów w roku. Jak daja, to bierz i ciesz się, ze mozesz. Nasz kochany NFZ juz kombinuje jak nam naszą "michę" zabrać, juz słyszałam z miodopłynnych ust jakiegos zdrowotnego urzędasa ze rehabilitacja nie jest kluczową dziedziną zdrowia. Niedługo może wyjść zarządzenie że najskuteczniejszą formą rehabilitacji jest lewatywa
gość
28-03-2010, 19:44:37

No cóż nadszedł ten dzień!- jutro do szpitala.
Nerwy na granicy wytrzymałości a psychika w fatalnym stanie.
Życzę Wam wszystkim zdrowych . pogodnych i bez bólowych Świąt.

Mam nadzieję, że jutro obejdzie się bez żadnych przygód i przyjmą na oddział!
Pozdrawiam wszystkie Szyjki i trzymajcie mocno kciuki.
Vika
Forumowiczka
28-03-2010, 21:30:08

Vika,oby to podejście przyniosło ostateczne rozstanie z bólem i innymi przykrymi objawami .
Przesyłam dużo pozytywnych myśli,spokoju na miarę sytuacji .Trzymaj się
Za kilka dni to będzie tylko wspomnienie.
Zosia
gość
29-03-2010, 14:59:15

Rozmawiałam przed chwilą z Viką. Operację ma jutro o godzinie 8,15. Tak więc jutro zaczynamy trzymać kciuki. Będzie to duży, kilkugodzinny zabieg. Bożena
gość
29-03-2010, 17:52:13

Vikuś -trzymam kciuki ,serduszkiem i myślami jestem z Tobą!
Buziaki Hania
gość
29-03-2010, 18:53:36

Viko sercem i umysłem jestem z Tobą będę trzymał kciuki mimo że wiemy że czeka Cię długi zabieg to wierzymy w opatrzność Boską i ludzką w postaci lekarzy operatorów
Pozdrawiam Janusz

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: