Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
29-10-2009, 20:52:20

" jeszcze jedno mi sie przypomnialo:
- co z jazda samochodem tzn byciem wożonym, na okolo 2,5 tyg po zabiegu planuje jechac w trase 200 km - polecacie?"
Bartuzi - nie polecam, ale czasami nie ma innego wyjścia. Ja po 7 dniach od operacji po wyjściu ze szpitala wracałam do domu ... 300 km. Przeżyłam . A co miesiąc jeżdżę te 300 km na wizyty kontrolne.

Zosiu myslę, że jesteś zadowolona z terminu i miejsca rehabilitacji. Też bym chciała ...

Spinko masz rację brakowało nam Tadeusz ...

Pozdrawiam Dorota
Forumowiczka
29-10-2009, 21:28:49

Dorotko, termin i miejsce cudne
Czekałam na nie tylko rok Jak na warunki dobrych szpitali uzdrowiskowych dosyć krótko .
Ciekawy koniec roku mi się szykuje .teraz zwolnienie , za chwilę urlop babcierzyński a przełom roku ponownie zwolnienie na rehabiliatcję w szpitalu uzdrowiskowym .
Ależ będe miała power.
Dobrej nocy
gość
29-10-2009, 21:59:02

Popołudnie fatalne. Nie dlatego że boli szyja - bo właśnie nie boli. Aż tak trochę dziwnie jakoś bez tego bolu?. Zawroty takie niewielkie - też tak jakoś trochę dziwnie.

Całe popołunie przesiedziałem w domu. Trochę pospałem - wygrzałem się w ciepełku, poczytałem ale z drugiej strony zmarnowałem tyle godzin przez które coś pożytecznego bym pewnie zrobił.

Doskwiera mi to jak ciasne buty.
Czy ja się przyzwyczaję że tylu rzeczy nie będę mogł robić?.
Marne takie życie.

Paweł
Wtajemniczona
29-10-2009, 22:27:41

Spinko - a co Ty znowu chcesz wyłudzić w ZUSie? Świadczenie rehabilitacyjne, rentę, czy może ciepłą posadkę???? Przydałaby się nam wtyka w takim organie (i to bez orgazmu)

Paweł - ciśnie Cię to wszystko jak przyciasne buty???? Mnie też cisnęło...a ponieważ "zaczęłam rozwiązywać sznurowadła", żeby było lepiej i wygodniej...okazało się, że się przewróciłam...czekam na rezonans...drętwieje coraz bardziej, każde zgięcie głowy powoduje prądy wzdłuż całego ciała...również przy szyjce i to nie koniecznie tej przy głowie (), czyli drętwieje od stóp do głów - uważaj na siebie Czas spędzony z książką w ręku nie jest czasem straconym A co może przez ten czas wyremontowałbyś już dom, co???

Nie uaktywniam się zbytnio na forum, bo mam ...kiepskie dni, ale fakt ciąży bez orgazmu rozbawił mnie do łez ))
Renata [link=\\"http://straznik.dieta.pl/\\"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=60694d191237293e0.png[/image][/link]
gość
30-10-2009, 05:44:12

Renatko - dziękuję - bardzo pouczające to co napisałaś i przy okazji pierwszy raz od dłuższego czasu pośmiałem się trochę bo zabawnie to zrobiłaś.

Idę popracować - ale tak rozważnie.

Staruszek Świat
gość
30-10-2009, 05:56:43

Renatko czas by sklepy obuwnicze na Tobie zarobiły ja już od paru ładnych lat kupuje buty wsuwane by nie schylać sie do zawiązywania i warto o tym pomyśleć po co nadwyrężać niepotrzebnie kręgosłup . Pozdrawiam Janusz
Forumowiczka
30-10-2009, 06:49:04

krak62 2009-10-29 19:24:31
Witaj Spinko, to nie tylko Rafał czeka na efekty dnia dzisiejszego za Ciebie trzymam podwójnie kciuki

Chyba nie podziękuje... .

Renata, nic nie wyłudzam w ZUSie. Wszystko legalne.
WSZYSTKO.

Początkująca
30-10-2009, 08:53:32

Wesoło sie zrobiło na forum i narescie troche o seksie , bardzo przyjemny temat .
Samopoczucie u mnie jest zdecydowanie lepsze czego i wam zyczę .
Za oknem słoneczko i dobrze ze jest sucho .Pozdrawiam i miłego weekendu .Gosieńka
Początkująca
30-10-2009, 09:03:55

W Warszawie brak słoneczka. Za oknem jest ponuro i smutno i szaro, nie tak jak w Szczecinie więc i samopoczucie gorsze.
Oczekiwanie na operację jest bardzo stresujące.
Pozdrawiam Osia.
Pozdrawiam Osia
gość
30-10-2009, 09:08:07

Witam wszystkich.
W Krakowie strasznie zimno tylko +4 stopnie i słoneczka nie ma. Żeby się rozweselić proponuję :

Koło Gospodyń Wiejskich zorganizowało wycieczkę do Warszawy. Po powrocie
kobiety poszły do spowiedzi. Każda po kolei opowiada o wycieczce i każda mówi,
ze zdradziła męża. W pewnym momencie ksiądz się zdenerwował, walnął ręką
w konfesjonał i zawołał:
- Cholera, jak jest dobra wycieczka to księdza nie zabiorą!

Miłego dnia

Irek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
gość
RM glowy
Ognisko malacji12 X6 mam w prawej półkuli móżdżku W płacie czołowym prawym widoczny naczyniak zylni.
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
Reklama: